مدير پايگاه حوزه نت درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه اظهارداشت: هدف از توليد اين نرمافزار جمعآوري و بررسي اطلاعات مربوط به ماه مبارك رمضان و در اختيار گذاشتن آن براي استفاده عموم است.
حجت الاسلام احمد اکبری افزود: اين دانشنامه با ۵۴۸ مطلب شامل مقاله، گزيده كتاب، پرسش و پاسخ، چكيده پاياننامه در قالب ۱۷ موضوع براي استفاده محققان و پژوهشگران علوم ديني از هم اكنون بر روي پايگاه حوزه نت قرار دارد.
وی ادامه داد: چيستي روزه، پيشينه تاريخي روزه در اديان و ملل، روزه و رمضان در قرآن و روايت، روزه و سيره معصومان، ماه مبارك رمضان، اقسام روزه، رويت هلال و شروع و پايان روزهداري از جمله نمايههاي اصلي اين دانشنامه است.
حجت الاسلام اکبری، احكام روزه، اعتكاف و احكام آن را از ديگر نمايههاي اصلي دانشنامه روزه و ماه رمضان دانست و اظهار داشت: آداب روزه، فلسفه، آثار و فوايد روزه، عيد فطر عيد روزهداران و روزه در آيينه پرسش و پاسخ از ديگر نمايههاي اصلي اين دانشنامه به شمار ميرود.
مدير پايگاه حوزه در ادامه به معرفي برخي از نمايههاي فرعي پرداخت و گفت: معناي روزه، روزه فتح قله تقوا، روزه روزگار پيوستن به اصل خويش، روزه و رياضت و ارتباط روزه با سالمسازي نيت از جمله نمايههاي فرعي اين دانشنامه است.
وی بيان داشت: علاقمندان ميتوانند براي استفاده از اين دانشنامه به نشانی اینترنتی ذیل مراجعه کنند؛
www.hawzah.net/fa/subject/subjects/