به گزارش خبرگزاری حوزه از اهواز، آیت الله سید علی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، امروز در چهارمین جلسه از تفسیر قرآن ماه مبارک رمضان، با اشاره به آخرین آیه سوره حسد «وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ»، اظهار داشت: در این آیه متبرکه از خداوند متعال در خواست می کنیم که مرا از شر حسودی که بخواهد حسد بورزد دور بدار و خود نیز می توانیم با نیروی ایمان هم حسادت خود را کنترل و هم نسبت به حسادت دیگران بیمه شوند.
استاد حوزه علمیه خوزستان، به وجود آیات و روایات گوناگون در نکوهش «حسد» اشاره کرد و گفت: حسد به این معناست که انسان نعمت خوبی را در نزد کسی ببیند و آرزو کند آن نعمت از او سلب شده و به خویش رسد و این درحالی است که خداوند متعال در آخرین سوره فلق به پیامبر می فرماید؛ که «بگو پناه می برم به خدا، از شر هر بدخواه و حسود آنگاه كه بدخواهى كند».
استاد درس خارج حوزه علمیه خوزستان، استفاده انسان از سحر و جادو را سبب ویرانی زندگی خویش عنوان کرد و بیان داشت: پروردگار متعال در سوره فلق حسادت را پس از سحر و جادو بیان کرده و این بدان معناست که حسد به مراتب بدتر از سحر و جادو، سبب ویرانی زندگی انسان ها می شود و به شدت باید از هر دوی آنها پرهیز کرد.
حسد گناهی کبیره است، از آن دوری کنید
آیت الله شفیعی، با بیان این که حسد «گناهی کبیره» است، اظهار داشت: انسانی که در زندگی به دیگران غبطه می خورد، در مرحله بعدی این غبطه به حسادت تبدیل شده و همین مسأله سبب نابودی زندگی خود و خانواده خویش می شود.
رمز مصون ماندن از حربه های شیطان
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، حسد را نوعی خودخواهی و انحصار طلبی دانست و گفت: اگر پایه و بنیان ایمان فردی مستحکم باشد، به راحتی با دیدن لذت های دیگران از راه منحرف نشده و در دام شیطان اسیر نمی شود.
استاد حوزه علمیه خوزستان به عاقبت عبرت آمیز حسودان اشاره کرد و بیان داشت: آن زمان که قوم بنی امیه، شاهد فضایل و حسنات و کرامات بنی هاشم بودند، به آنها حسادت ورزیده و بزرگترین جنایت و ظلم را در تاریخ بشریت انجام دادند و تا ابدیت نیز در این جنایت خواهند سوخت.