به گزارش خبرگزاری حوزه، این مرجع تقلید امروز در درس تفسیر سوره زمر اظهارداشتند: هنگامی که پیامبر(ص) ندای حق را برآوردند مشرکان برای مقابله با ایشان دست به اقداماتی زدند که میتوان آنها را در پنج دسته تقسیم کرد.
ایشان ادامه دادند: اولین اقدام مشرکان تهمت و افترا به پیامبر(ص) بود، طبیعی است که همیشه انسانهای بزرگ و صالح در ابتدای کارشان با اینگونه تهمتها مواجه هستند و سعی میکنند که آنها را با این گونه تهمتها در ذهن مردم تخریب کنند.
معظم له گفتند: آزار پیروان پیامبر(ص) از دیگر کارهایی بود که مشرکان برای جلوگیری از ازدیاد یاران پیامبر(ص) آنها را میکشتند، کاری که در عصر جدید نیز انجام میشود و پیروان حق همیشه تحت آزار و اذیت قرار میگیرند ، سقوط هواپیمای مسافری برای ایران از جمله آن آزارها و کشتارهاست.
این مرجع تقلید بیان کردند: کار سوم آنها محاصره اقتصادی بود که هر نوع داد و ستدی را با پیامبر(ص) ممنوع کردند و هدف آنها نابودی مسلمانان بود امروز نیز همان محاصره اقتصادی علیه اسلام اعمال میشود، اما فرق این محاصره با محاصره قبلی آن است که در محاصره اقتصادی دوران پیامبر(ص) مشرکان بعد از سه سال سرعقل آمدند ولی مشرکان عصر جدید با هر دسیسهای که شده به دنبال نابودی مسلمانان هستند.
این مرجع تقلید تصریح کردند: چهارمین اقدام مشرکان ترور پیامبر(ص) بود که در این کار نیز ناکام ماندند؛ اما اقدام نگاه پنجم آنها مرگ پیامبر(ص) بود آنها میگفتند که وقتی پیامبر(ص) بمیرد اسلام نیز با او دفن خواهد شد که مسلمانان به هم خواهند ریخت و ما دوباره بر آنها حاکم میشویم.
حضرت آیتالله سبحانی اظهار داشتند: اما خداوند به آنها فرمود که اگر پیامبر(ص) از دنیا برود شما نیز از بین خواهید رفت و پیامبر(ص) و اسلام باقی خواهد ماند، این تقابل مسلمین و مشرکان تا ابد ادامه دارد و حتی در روز قیامت آنها با هم، یکی نخواهند شد و مجازات میشوند.
ایشان گفتند:کسانی که پیامبر(ص) را انکار کردهاند و خداوند را دارای شریک دانستند، عذابی جز جهنم نصیب آنها نخواهد شد.
استاد خارج فقه و اصول حوزه علمیه عنوان کردند: این آیات به زیبایی و در شرایطی بیان شده است که پیامبر(ص) در جنگهای فراوانی وجود داشته و هر روز با مشکلات جدیدی قرار داده و حیرتانگیز، که چگونه با این نظم و حکمت بر بندگان قرار گرفته است.
این مرجع تقلید عنوان کردند: عذاب کار بد بسیار زیاد است و پاداش کار نیک بهشتی است که محدودیتی در آن وجود ندارد و خداوند در مقابل اعمال کوچک ما خیرات نامحدودی را انجام داده است.
حضرت آیتالله سبحانی با اشاره به تقبیح روزهخواری در ماه رمضان گفتند: دربرخی شهرهای از سوی برخی ها روزهخواری انجام میشود که باید از نیروی انتظامی پرسید که چرا با آنها برخورد نمیشود، زیرا آنها یکی از مهمترین واجبات خدا را به سخره میگیرند و باید به میزان کاری که میکنند مجازات شوند و نیروی انتظامی باید در برخورد با آنها جدی باشد.
مشکل ما با ماهواره کاربرد ان است
ایشان در بیان ویژگیهای گروه «مرجئه» گفتند: اینها کسانی بودکه در قرن اول هجری بیان میکردند که اگر نیت و دل صاف باشد اعمالت مهم نیست و لازم نیست فرد درگیر اعمال باشد، امام صادق(ع) به شدت با این گروه به مجادله پرداختند؛ زیرا خداوند به اعمال نیک انسان ارزش میدهد، امروز ماهوارهها نیز مبلغ چنین تفکری شدهاند و میخواهند چنین تفکری را در میان مردم جا بیاندازند.
معظم له ادامه دادند: ما با ماهواره به عنوان یک ابزار مبارزه نمیکنیم، بلکه مشکل ما کاربردی است که آنها دارند که همانا تخریب اعتقادات و ایمان از بین بردن اخلاق در جامعه همین پوششهایی که امروز میبینیم بسیاری از این افراد از ماهوارههای دارند.