یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
حجت الاسلام والمسلمین صالح

معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی گفت: سلوک و رفتار استاد بر طلاب اثر گذار است و این گونه نیست که استادی بیاید و تدریس کند و برود، زیرا ظاهر و افکار استاد بر تربیت طلاب اثر می گذارد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین صالح امروز در اجلاس مدیران المصطفی با اشاره به اهمیت مسئله تربیت اظهار داشت: نگاه جامعه المصطفی به خروجی خود، عالمان ربانی است که دارای جنبه های علمی و هم دارای جنبه اخلاقی است.

 معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی با تاکید بر اهتمام همه مدیران بر مسئله تربیت بیان داشت: همه ارکان جامعه المصطفی از جمله آموزش، پرورش و حتی بخش فرهنگی تربیتی جزئی از تربیت هستند که همه بایستی بر تربیت اهتمام داشته باشند.

 وی ادامه داد: طلاب و دانش آموختگان ما وقتی به مناطق می روند قبل از این که مردم آنها را مورد ارزیابی و سنجش علمی قرار دهند، به رفتار و سلوک آنها توجه می کنند و از این حیث آنها را مورد ارزیابی قرار می دهند.

حجت الاسلام والمسلمین صالح، اولین انتظار خویش از مدیران را سرمایه گذاری متوازن دانست و گفت: مدیر موفق، مدیری است که تقسیم نیروی فکری، آموزشی و تربیتی داشته باشد، نه این که روی یک امر مثل آموزش یا مدیریت متمرکز شود و از بخش های دیگر غافل گردد.

 وی در ادامه به ارزیابی تربیتی طلاب اشاره کرد و اظهار داشت: طلاب بایستی از حیث تربیتی، مورد ارزیابی قرار گیرند، بالاخص در مرحله پذیرش که بایستی شخصیت اخلاقی تربیتی طلاب مورد ارزیابی قرار گیرد.

 معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی، اساتید را در امر تربیت مهم دانست و تصریح کرد: سلوک و رفتار استاد بر طلاب اثر گذار است و این گونه نیست که استادی بیاید و تدریس کند و برود، زیرا ظاهر و افکار استاد بر تربیت طلاب اثر می گذارد.

 وی داشتن نگاه تربیتی را برای مدیران لازم دانست و گفت: مدیران بایستی رابطه عاطفی با طلاب برقرار کنند و خود را در اتاق ها و آیین نامه ها محصور نکنند و تا جایی که می توانند خودشان به وعظ طلاب بپردازند.

 حجت الاسلام والمسلمین صالح خط مشی کلان تربیتی جامعه المصطفی را متبلور در نظام نامه دانست و تصریح کرد: نظام نامه تربیتی جامعه المصطفی که چند سال پیش تدوین شد، توسط گروه های علمی بازخوانی و بازنویسی شده است که تمام ابعاد تربیتی از اخلاق، تربیت، سیاست و جهان اسلام و... را در برمی گیرد.

 وی طرح مربیان اخلاق را از عملکردهای معاونت تربیتی دانست و گفت: ما در طرح مربیان اخلاق تعدادی از اساتید شناخته شده اخلاق را به نمایندگی های خارج از کشور می فرستیم تا به وعظ طلاب بپردازند که در صورت نیاز، نمایندگی ها می توانند به ما اعلام کنند.

 معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی رعایت شئون طلبگی و ملبس شدن را مهم دانست و افزود: طلاب و دانش آموختگان بایستی شئون طلبگی را مورد توجه قرار دهند.

 وی با اشاره به ضرورت توجه طلاب به امر رسانه گفت: طلاب می توانند فعالیت رسانه ای داشته باشند و برای همین امر ما سایتی را طراحی کردیم تا طلاب بتوانند سخنرانی های خود به زبان های مختلف را برای مخاطبان کشورها در آن سایت بارگذاری نمایند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha