به گزارش خبرگزاری حوزه، در ابتدای این مراسم دکتر سرو دلی با اشاره به عوارض تلویزیون گفت: دین مبین اسلام را بهترین راه سلامت ماندن انسان در عمل به معارف دین و زندگی و به دور از هرگونه ناآرامیهای عصبی دانست و عنوان کرد: استفاده از ابزارهای روز باید بسیار با احتیاط و در موارد لزوم و ضرور انجام شود و اعتیاد به اینها قطعا انسان را دچار مشکلات عدیده خواهد کرد.
وی تصریح کرد: عوارض دستگاه های ارتباطی امروز ثابت بودنشان است و کسی نمیتوان نقش مخرب آنها را کتمان کند، پس باید در استفاده از آنها دقت کنیم، زیرا میتواند انواع بیماریها را به انسان منتقل کند.
همچنین در این مراسم دکتر غلامرضا باهر تصریح کرد: استفاده از موبایل، شیوههای ناسالم تلویزیون و بسیاری از اجزا ارتباطی قاتل خامومش انسانها در عصر جدید هستند.
وی با اشاره به آثار مخرب استفاده از وسایل ارتباطی مدرن عنوان کرد: این وسایل هم خانوادهها را از هم دور کرده و هم روز آنها را به کام بیماریهای جدیدو عجیب میرساند.
استاد دانشگاه عنوان کرد: برخی در حضور مراجع تقلید به طبابت میپرداختند، معنی زندگی سالم را که منطبق بر معارف اسلامی از این مراجع تقلید آموختند مرحوم آیتالله العظمی گلپایگانی یکی از این مراجع بود که از آن ابتدای این مضرات رسانهها را میگفتند و خود نمونه زندگی سالم را عملا ارائه میکردند.
باهر گفت: اگر به هوش نباشیم و این گونه ابزار را از زندگی خود دور نکنیم مطمئن باشیم که به سرعت به سوی زوال پیش خواهیم رفت.
در پایان حجتالاسلام محسن عباسی ولدی نویسنده کتاب در سخنانی با اشاره به اهمیت پرداختن به معضلات وسایل ارتباط جمعی امروز، بر لزوم توجه بیشتر خانواده ها و آثار مخرب تلویزیون موبایلها و... اشاره کرد.
گفتنی است، سلسله کتابهای «من دیگر ما» در هر جلد به یکی از معضلات مرتبط با تربیت فردی اجتماعی و خانوادگی میپردازد.