به گزارش سرویس علمی فرهنگی خبرگزاری«حوزه»، شصت و نهمین شماره ماهنامه خانه خوبان حاوی عناوین و مطالب ارزندهای چون «زیرچتر گفتگو»، «اشتغال با طعم ناباروری»، «آسوده با استرس»، گفتوگوی بیحجاب و «خانه بدان» است.
*معنای سازگاری درزندگی زناشویی چیست؟
درطلیعه این نشریه به سخنی از مقام معظم رهبری درج شده است، ایشان درباره سازگاری درزندگی زناشویی چنین می گویند«معنای سازگاری چیست؟ معنایش این است که زن ببیند این مرد، درست ایده آل اوست تا با او سازگار باشد یا مرد ببیند که این زن کاملا ایده آل اوست و همان فرد مطلوب عالی است تا با او سازگاری داشته باشد؟آیا معنای سازگاری این است؟نه، اگر سازگاری این باشد، که این خودش به طور طبیعی انجام می گیرد و اراده شمارا نمی خواهد.این که می گویند شما سازگار باشید، یعنی شما با هر وضعیتی که هست و پیش آمده بسازید. معنای سازگاری این است که درزندگی چیزهایی پیش می آید، خوب دونفرند با هم تاحالا آشنایی نداشتند، زندگی نکردند، ممکن است فرهنگشان دوتا باشد، باید خودتان را با این مسئله تطبیق بدهید.اگر چنان چه قابل اصلاح است، اصلاحش کنید و اگر دیدید نه، کاری نمی شود کرد، خب با او بسازید».
*خط را گم کرده ایم
دربخش ره نمایی خوبان به مطلبی از حجت الاسلام والمسلمین قرائتی درمورد مشکل مهم جامعه امروز ما و راه حل های آن ذکر شده است.
حجتالاسلام والمسلمین قرائتی تصریح کرده است: «مشکل جامعه ما یا ناشی از غفلت است و یا به خاطر شهوت؛ راه حل غفلت، نماز است و مشکل شهوت هم با ازدواج حل می شود.
متاسفانه ما خیلی وقت ها چیزهایی می خوانیم که هیچ جا به درد نمی خورد.فقط یک سری محفوظاتی برای نمره گرفتن است،؛ ولی درعمل، دین کم رنگ است و ازدواج هم نیست، خط را گم کرده ایم برای همین است که تمام دعاها مستحب است جز"اهدنا الصراط المستقیم"، روزی ده بار واجب است به بهانه نماز این دعا را تکرار کنیم».
*مسلک و مرام علما
درقسمت سیره خوبان بریده هایی از برخوردها و رفتارهای علما و عرفا درموقعیت های مختلف آورده شده است که به برخی از آنها اشاره می شود.
*شیخ انصاری(ره) و ادای دین
«پول داده بود به شخصی تا نان بخرد.وقتی نان به دستش رسید، قدری حلوا نیز روی نان بود.پرسید حلوا را از کجا آوردی؟ خریدار گفت: قرض کردم. و آن بزرگوار نه تنها حلوا را نخورد که آن مقدار از نان را هم که حلوایی شده بود میل نکرد.پرسیدند چرا؟ گفته بودند:یقین ندارم که برای ادای این دین زنده باشم».
*میرزا علی آقای شیرازی(ره) و مکروه
«صبح جمعه گریه می کرد، از اطرافیان پرسیدند علت چیست؟گفتند دیشب یک مکروه انجام داده اند و چند بیت شعر خواندند. گریه شان برای قضا شدن نماز شبشان است».
*علامه طباطبایی وپرهیز ازغیبت
علامه طباطبایی وارد حجره ام شدند و گفتند:به ظاهر دراین جا غیبت شده است گفتم بله پیش پای شما چند نفر...
ایشان گفتند:«این حجره دیگر برای درس خواندن مناسب نیست.اتاقت را عوض کن».
*چشم بیمار تورا دیدم و بیمار شدم
مهدیه عابدین پوردر بخش اهالی خوبان پیرامون عمل جراحی مقام معظم رهبری چنین نوشته است:خداوندا چگونه شاکرت باشم برای نعمت مولایی که به ما عطا کردی و چگونه سپاس گویم تورا به خاطر سلامتی مقام معظم رهبری و مقتدایمان.
یا صاحب الزمان(ع) همه ما اگر عاشق آقاییم، به خاطر شماست؛ زیرا آقایمان نائب برحق شماهستند و بوی شمارا می دهند و باحضورشان دل هایمان آرام می گیرد. وقتی سایه ایشان بالای سرمان است احساس غرور، ابهت و امنیت می کنیم. مولاجان مگر می شود عاشق شما باشیم و گوش به فرمان ولی فقیه و جانشین شما نباشیم و عاشق او هم نباشیم؟»
خانه خوبان با صاحب امتیازی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و مدیرمسئولی دکتر محمد دولتخواه منتشر می شود، علاقه مندان می توانند برای تهیه این نشریه به نشانی:قم، بلوار جمهوری اسلامی، موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) مراجعه کرده یا با تلفن32113122-025 تماس حاصل نمایند.
نظر شما