مجتبی شاهمرادی در گفتگو با خبرنگار «حوزه» در اصفهان با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به این که برخی افراد مغرض، با توهین و لعن به مقدسات اهل سنت عملا برخلاف آموزه های اسلام گام برمی دارند این انتشارات اقدام به چاپ کتاب "لعنهای نامقدس" کرده است.
وی افزود: از گذشته تا کنون، دشمنان قسمخورده دین از طرح متهمساختن شیعه به توهین و ناسزاگویی به اصحاب پیامبر(ص) و به ویژه خلفای بعد از ایشان برای فعالیتهای ضدشیعی استفاده کرده اند تا مانع الگو گیری جهانیان از مکتب تشیع شوند.
مدیر انتشارات آرما تصریح کرد: در واقع دشمنان دین با تبلیغ اتهام توهین شیعه به مقدسات، به تحریک احساسات سایر مسلمانان می پردازند.
وی ادامه داد: در همین راستا برخی کتابهای عالمان شیعه با این تهمت که حاوی توهین به صحابه است، در کشورهای اسلامی بهعنوان کتب ضاله معرفی میشود و نشر و پخش آنها ممنوع است.
شاهمرادی تاکید کرد: این موضوع زمانی برای ما سنگین تر می شود که در میان شیعیان نیز برخی به ترویج و توجیه توهین به مقدسات اهلسنت می پردازند و با تحریف آموزه های دینی همچون تبری از دشمنان دین، جامعه اسلامی و شیعه را به سمت تعصبات کور مذهبی و ایجاد دشمنیهای بیفایده بین مسلمانان سوق میدهد.
وی با اشاره به این که آموزه های دینی درست برخلاف این جریان افراطی را به ما آموزش می دهند، ابراز داشت: بر این اساس تعریفی روشن و جامع از تبری و قوانین و محدودیت های آن ضروری به نظر می رسد و انتشارات آرما کتاب "لعنهای نامقدس" را به قلم حجتالاسلام مهدی مسائلی به چاپ رسانده است.
مدیر انتشارات آرما ادامه داد: نویسنده معتقد است اعلام برائت و تبری لسانی از دشمنان دین، اگرچه یک وظیفه مهم دینی است که مؤمنان باید همواره به آن اهتمام داشته باشند، اما در انجام آن حدود و قوانینی وجود دارد که ملاحظه نکردن این قانونها و محدودیتها موجب میشود مؤمنان وظایف دینی مهمتری را ترک کنند و گناهان بزرگی را مرتکب شوند.
وی اضافه کرد: نویسنده در ادامه پرهیز از فحش و دشنام، توهین ، تهمت و افترا را یکی از قوانین تبری برشمرده و با بررسی عنوان وجود "دشنام در قرآن و روایات" به بیشتر شبهات مطرح شده در این زمینه پاسخ میگوید.
شاهمرادی ابراز داشت: نویسنده در این کتاب یادآور میشود که لعن و توهین به خلفا، امروز خدمتی بزرگ به جریان افراطی گری است وافراطیهای اهلسنت ابزاری مؤثرتر از این توهین برای ترویج افکار ضدشیعی خود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: نویسنده معتقد است تهمت و افترا از سلوک اهل باطل بوده و با تکیه بر چنین روش هایی نمیتوان به معرفی اهل باطل پرداخت.
مدیر انتشارات آرما افزود: نویسنده سپس بحث مفصلی پیرامون بعضی از روایاتی دارد که عدهای با تمسک به آنها خواستهاند تهمت و افترازدن به مخالفان را توجیه کنند.
وی با اشاره به این که یکی از مهمترین موضوعات مورد بررسی این کتاب، موضوع لعن است، ابراز داشت: شاید بحث از لعن با رویکرد و صراحت این نوشتار، برای اولین بار باشد که در کتابی مستقل مطرح میشود و عنوان آن کتاب را به خود اختصاص میدهد.
انتهای پیام