دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۵
آیا به اندازه دانشگاه ها به حوزه ها توجه شده است؟

حوزه/ استاندار سمنان با بیان اینکه درست است که حوزه نباید دولتی شود، ولی حاکمیت ما دینی است و نمی‌تواند نسبت به آن بی‌تفاوت باشد، تصریح کرد: ما دانشگاه ساخته ایم، ولی به حوزه علمیه سازی توجه نکرده و آن را جدی نگرفته ایم.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، مهندس محمد وکیلی، در نشستی با حجت الاسلام والمسلمین ربانی، رئیس مرکز خدمات حوزه‌های علمیه، در استانداری سمنان با بیان این که روحانیت اساس و بنیان انقلاب است، گفت: هویت انقلاب ما دینی است و اگر دین را از آن بگیریم، چیزی از آن باقی نمی ماند.

استاندار سمنان ادامه داد: امروز وقتی با دنیای مجازی و هجمه‌ها علیه انقلاب اسلامی رو به رو می‌شویم تازه به کم‌کاری خود پی می‌بریم.

استاندار سمنان با بیان اینکه نسل جوان آماج شدیدترین حمله‌های فرهنگی و شبهه‌ها قرار گرفته‌، گفت: بسیاری از سؤالات جوانان بی پاسخ مانده و روحانیت باید وارد میدان شود.

وکیلی با اشاره به اینکه استان سمنان 130 هزار دانشجو دارد و تنها 1000 طلبه در استان داریم، افزود: جوانان ما تهدید فرهنگی می‌شوند و با این درصد تعداد طلبه چگونه می‌توانیم جواب شبهه‌های آنها را بدهیم.

استاندار سمنان با بیان اینکه درست است حوزه نباید دولتی شود، ولی حاکمیت ما دینی است و نمی‌تواند نسبت به آن بی‌تفاوت باشد، تصریح کرد: ما دانشگاه ساخته ایم، ولی اصلاً به مدرسه علمیه سازی کم توجه نکرده و آن را جدی نگرفته ایم.

وی تصریح کرد: همان طور که مردم نیازمند پزشک جسم هستند، به پزشک روح نیز نیاز دارند و می‌طلبد که به مسئله توسعه زیرساخت های حوزوی نگاه جدی داشته باشیم.

وکیلی با اشاره به اینکه امروز نیازها و سؤالات نسل جوان با گذشته فرق دارد و حوزه‌ها باید به روز با آنها پاسخ دهند،گفت: اگر حوزه‌ها به این مسئله نپردازند و به روز نشوند نمی‌توانیم مدعی جهانی‌شدن باشیم.

استاندار سمنان با بیان اینکه انقلاب ما انقلاب فرهنگی است، گفت: مسئولین باید ببینند همان‌قدر که به دانشگاه‌ها توجه کرده اند آیا به حوزه‌ها نیز توجه کرده‌اند .

وی تصریح کرد: این که روحانیون در تهیه حداقل‌های زندگی با مشکل رو به رو باشند برای جامعه ما خوب نیست و موجب می‌شود که اطرافیان آنان رغبت کمتری برای حضور در حوزه داشته باشند.

وکیلی با اشاره به اینکه تغییر سبک زنگی یکی از تهاجمات فرهنگی است، گفت: وجود بیرونی و اندرونی در خانه های روحانیون موجب می‌شد که درب خانه آنان به روی مردم باز باشد و همیشه پاسخگوی مردم باشند، ولی امروزه با این تغییرات در ساختمان سازی، این سنت از بین رفته است.

انتهای پیام/313/30

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • محمد IR ۰۱:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۲
    دانشگاه تمدن ساز است یا حوزه، برای بیش از 1200 سال مدرسه دینی داشتن و مقایسه با اوضاع اخیر ایران در تکنولوژی، گمانم دانشگاه داشتن بهتر است !!!