پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
مجیدی نماینده ایران در یونسکو

حوزه/ نماینده سابق جمهوری اسلامی ایران در یونسکو گفت: مقابله با سیاه نمایی و پاسخ دهی منطقی به شبهات علیه اسلام و رجوع مردم جهان به وجدان فردی و اجتماعی از جمله ویژگی های نامه رهبری است.

به گزارش خبرگزاری«حوزه»، دکتر مجیدی نماینده سابق جمهوری اسلامی ایران در یونسکو عصر امروز در گردهمای بزرگ مبلغان جامعه المصطفی در مدرسه حجتیه قم گفت: اسلام هراسی پدیده تازه ای نیست و این کار از نهضت ترجمه قرآن در غرب آغاز شده و در اشکال مختلف بروز و ظهور داشت، ولی پس از پیروزی انقلاب و امواج بیداری اسلامی در صدد مقابله با اسلام برآمدند.

وی افزود: پس از تلاش نظام سلطه برای استیلای نظام تک قطبی تلاش شد که اسلام را در مقابل دنیای امروز قرار دهند و او را جایگزین کمونیسم کنند؛ به همین خاطر سعی کردند اسلام را در مقابل غرب و مردم دیگر قرار دهند که می خواهد مردم را از بین ببرد.

نماینده سابق جمهوری اسلامی ایران در یونسکو بیان کرد: نامه رهبری در عمق تاریخ و از همین جایگاه به جوانان اروپا و آمریکای شمالی و به تمام جهان صادر شد؛ مقابله با سیاه نمایی و پاسخ دهی منطقی به شبهات علیه اسلام و رجوع مردم جهان به وجدان فردی و اجتماعی از جمله ویژگی های نامه رهبری بوده است.

وی گفت: از آگاهی عمومی در برخورد با فرهنگ و اندیشه اسلامی مقابله می شود؛ دشمنان به دنبال ایجاد فضایی هستند که پیش داوری های قبل از مواجهه با اسلام اصیل انجام شود.

مجیدی بیان کرد: نامه رهبری دعوت به اسلام نیست، بلکه به چیزی است که غربی ها از گذشته های دور ادعای آن را دارند که همان ادعای عقل گرایی است.

وی خاطرنشان کرد: پرسش رهبر انقلاب از جوانان غرب کسب شناخت مستقیم و بی واسطه از دین اسلام و جلوگیری از پیش داوری علیه اسلام است؛ رهبری بیان می کنند که باید از خود بپرسید که شما را از چه می ترسانند؟

وی اظهارکرد:رهبری به اندیشه و تعمق و تعلق دعوت می کنند و بیان می کنند که تروریست های استخدام شده امروز به عنوان چهره اسلام به مردم غرب نشان داده می شود.

مجیدی گفت: راهکاری که ایشان بیان می فرمایند، لزوم شناخت اسلام از طریق مراجعه به قرآن و سنت نبوی است که این مساله وظیفه روحانیت شیعه است که این فرصت را برای جوانان غربی فراهم شود که به قرآن و سنت نبوی اصیل رجوع کنند.

نماینده سابق کشورمان دریونسکو اظهارکرد: هرجا باشیم باید باب گفتگو و دیالوگ را با جوانان ملل آغاز کنیم و امروز بهترین فرصت پیش روی حوزه و نظام اسلامی است که باید از این فرصت برای ایجاد یک باب جدید در میانه جریانات افراطی نظام سلطه در جهان ایجاد می کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha