پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
کتابخانه

حوزه/ مدیر اجرایی مرکز بررسی های اسلامی گفت: برای ساخت و تجهیز کتابخانه عمومی این مرکز از تکنولوژی های مدرن و آخرین استانداردهای موجود بهره برده ایم.

حجت الاسلام والمسلمین  سید محمود خسروشاهی در حاشیه افتتاح ساختمان کتابخانه عمومی مرکز بررسی های اسلامی در گفت وگو با خبرنگاران اظهارداشت: خدارا شاکریم که همزمان با عید سعید غدیرخم، کتابخانه عمومی این مرکز با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و آیت الله  العظمی سبحانی در منطقه پردیسان قم افتتاح ‌شد.
وی اظهار داشت: این کتابخانه دارای ویژگی‌ها و مشخصات و امکاناتی است که می‌توان گفت جوابگوی نیازهای خیل انبوه اهل علم خواهد بود و می‌تواند نمونه‌هایی از یک مرکز فرهنگی با استانداردهای بین المللی به شمار برود که از جنبه‌های گوناگون نسبت به کامل بودن آن اهتمام لازم به کار گرفته شده است.
مدیر اجرایی مرکز بررسی‌های اسلامی افزود: کتابخانه عمومی مرکز بررسی‌های اسلامی در زمینی به مساحت ۵ هزار مترمربع با ۴ هزار متر زیربنا در ۴ طبقه طراحی شده است.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه کتابخانه در قالب یک محوطه وسیع علمی قرار گرفته و از چند سو در نزدیکی مراکز مختلف علمی دیگر مانند دانشگاه مفید و دانشگاه قم قرار داد، برای طراحی و ساخت آن گزینه‌های پنجگانه‌ای در نظر گرفته شده؛ پس از مطالعه دقیق با توجه به اقلیم آن و عملکرد فعلی و آینده  و با در نظر گرفتن الگوهای بومی منطقه، طراحی و ساخته شده است.
حجت الاسلام والمسلمین خسروشاهی افزود: زیرزمین کتابخانه با مساحتی بالغ بر ۱۲۷۸ متر شامل بخش‌های مخزن کتاب با ظرفیت ۱۰۰هزار جلد کتاب در حدود ۵۰۰ مترمربع، سالن اجتماعات یا محل برگزاری همایش‌ها با ظرفیت ۱۵۰ نفر در ۲۰۰ مترمربع و اتاق صحافی همراه با سرویس‌های ضروری بهداشتی، آبدارخانه و تأسیسات است.
مدیر اجرایی مرکز بررسی‌های اسلامی در بخش دیگری از  سخنان خود در رابطه با مرکز بررسی‌های اسلامی گفت: مرکز بررسی‌های اسلامی  با هدف نشر و اشاعه فرهنگ و تفکر اصیل اسلامی در مقیاسی وسیع و جهانی در دهه ۵۰ شمسی - ۱۳۵۲ - توسط حجت الاسلام والمسلمین سید هادی خسروشاهی، در حوزه علمیه قم تأسیس شد و بلافاصله به عنوان یکی از واحدهای فرهنگی - علمی وابسته به حوزه علمیه  قم، فعالیت های خود را در عرصه‌های مختلف و در سطح جهانی آغاز کرد و در نخستین گام‌ها، موفق به ارائه برنامه‌هایی نو در ساحت اندیشه اسلامی و عرضه و نشر کتاب‌ها و رسائل فکری شد که ویژگی اصلی آن توجه به مقتضیات زمان و مکان و شناخت نیازهای جدید و عصری بود.

انتهای پیام  17/313

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha