حجت الاسلام محمدرضا عبدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در ارومیه، با تاکید بر نقش حوزه و روحانیت در تامین سلامت اعتقادی و روانی جامعه، اظهارداشت: فعالیت روحانیون در تبیین معارف اسلامی و تبلیغ دین، زمینه ترویج و توسعه ارزش های دینی را مهیا ساخته و مانع از شبهه افکنی و تحریف معرف دینی از طریق شبکه های ماهواره ای و رسانه های مجازی می شود، چراکه امروزه عمده تحرکات دشمن استکباری از طریق نفوذ در اذهان عمومی و کمرنگ جلوه دادن معنویات و فرهنگ دینی است.
وی، آماده سازی بسترهای لازم برای تربیت طلاب را مهم و ضروری عنوان کرد و افزود: حوزه های علمیه به عنوان دژهای مستحکم صیانت از دین و مکتب اسلام، در طول تاریخ قدرتمند و با صلابت به رسالت خود عمل کرده و طلاب و روحانیون به عنوان سربازان امام زمان(عج) با مجهز شدن به سلاح علم و دانش در برابر توطئه های جنگ نرم و رخنه در اعتقادات مستکبران ایستاده و به دفاع از آرمان های انقلاب و ارزش های دینی برخاسته اند.
مدیر مدرسه علمیه رسول اکرم(ص) تکاب با بیان این مطلب که کمبود روحانی از اساسی ترین مشکلات مناطق روستایی این شهرستان است، تصریح کرد: فراهم ساختن بسترهای آموزشی و اخذ مجوزهای لازم برای پایه های هفتم و هشتم در مدرسه رسول اکرم(ص)، از میزان انتقال طلاب بومی برای ادامه تحصیل به شهرهای دیگر همچون قم می کاهد، چراکه هجرت طلاب و روحانیون بومی با هدف ادامه تحصیل، از موانع بهره مندی روستائیان حضور روحانی است.
حجت الاسلام عبدی در ادامه افزود: بیش از 70 طلبه در حوزه علمیه تکاب مشغول تحصیل هستند که امسال با جذب 20 طلبه جدید، امیدواریم با تهذیب و تربیت طلاب توانمند در جهت تامین خلاء های تبلیغی موفق ظاهر شویم.
وی با اشاره به کمبود استاد در حوزه علمیه تکاب، افزود: امیدواریم با تکمیل و اتمام ساخت استادسرا در این شهرستان، مشکل کمبود استاد در مدرسه رسول اکرم(ص) حل شود.
مدیر مدرسه علمیه رسول اکرم(ص) تکاب ادامه داد: ساخت سالن تربیت بدنی از دیگر پروژه های حوزه تکاب است که در صورت تخصیص اعتبارات لازم تا پایان سالجاری به اتمام می رسد.
حجت الاسلام عبدی در پایان با اشاره به این که امسال در مراسم عمامه گذاری عید غدیر خم، 10 طلبه در تکاب معمم شدند، ابراز داشت: امروز احساس نیاز برای حضور فعال 30 روحانی و مبلغ دینی در مساجد روستایی فاقد مبلغ وجود دارد.
انتهای پیام
نظر شما