سه‌شنبه ۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۱
در ۳۶ سال گذشته ۲۵ میلیون در نیجریه  شیعه شده اند

حوزه/ تعداد شیعیان نیجریه قبل از انقلاب، انگشت شمار بودکه از خود نیجریه هم نبودند اما در حال حاضر بالغ بر ۲۵ میلیون نفر شیعه در نیجریه حضور دارد و در حوزه علمیه قم بیش ۱۲۰ نفر از جوانان این کشور و حتی در دانشگاه تهران، در حال تحصیل علوم دینی و دانشگاهی هستند.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» یکی از دانش آموختگان نیجریه ای جامعه المصطفی(ص) در نشستی با مسئولان معاونت بین الملل حوزه های علمیه به بیان حقایق  و ابعاد تازه ای از حمله ارتش وهابی - صهیونیستی نیجریه در کشتار شیعیان پرداخت و گفت: ارتش نیجریه در اقدامی هماهنگ و از پیش تعیین شده با عوامل خود،  قبل از برگزاری مراسم، حسینیه بقیه الله(عج) را محاصره کرده و  شماری را به شهادت رسانده بود.

این طلبه فعال نیجریه ای افزود: نماینده شیعیان در این مراسم با آنها  صبحت کرد اما آنها ولی حاضر به پذیرش حقائق نبودند چرا که از جای دیگر دستور می گرفتند.

  این فعال سیاسی ادامه داد: فیلم هایی وجود دارد که شیعیان مقاومتی  نکرده اند، ولی رژیم طوری صحنه سازی کرد که افکار عمومی  فکر کنند شیعیان  از قصد وارد صحنه شده و آماده درگیری با رژیم هستند.

وی با بیان این که آمار دقیقی از کشته های این حادثه فاجعه بار در دست نیست، ولی حکایت از  کشته شدن هزار نفر دارد، اظهار داشت:  بعد از اینکه ارتش نیجریه حسنیه را محاصره می کند، بعضی ها  موفق می شوند فرار کنند و به سمت خانه شیخ ابراهیم آمده  و به او پیوسته بودند اما ارتش آنجا  را هم بر اساس اطلاعات قبلی، محاصره کرده بود.

 این فعال سیاسی  بیان داشت: بر اساس اخبار دقیق در این حادثه ارتش نیجریه ، منظم و کاملا برنامه ریزی شده عمل کرده و عواملی هم در بین شیعیان به عنوان اغتشاش گر و میدان گردان داشتند؛ این عوامل نفوذی در بین شیعیان مشکلاتی را عمدا ایجاد کرده بودند تا بهانه به دست  ارتش و مزدوران وهابی - صهیونیستی دهند.

این فعال  سیاسی خاطر نشان ساخت:  تعداد شیعیان قبل از انقلاب، انگشت شمار بود که از خود نیجریه هم نبوده اند، اما در حال حاضر تعداد آنها بالغ بر 25 میلیون نفر است که در حوزه علمیه قم  بیش از 120 نفر  از جوانان نیجریه ای و تعدادی هم در دانشگاه  تهران در حال تحصیل علوم دینی و دانشگاهی هستند.

این دانش آموخته فقه جعفری با بیان این که مذاهب مختلف در نیجریه نسبت به این حادثه ابراز همددردی و تاسف کرده اند بیان داشت: حکومت سعودی برای تبلیغ وهابیت تلاش زیادی کرده، ولی خوشبختانه نتواسته  نفوذ زیادی در بین جوانان نیجریه داشته باشند، چون همه  از نوع فعالیت دین ستیزی آنها آگاهی دارند.

 وی ابراز داشت: در حال حاضر شیعه هم نفوذ خوبی در بین مردم  و جوانان نیجریه دارد و توانسته با حضور شخصیت هایی مانند شیخ ابراهیم زکزاکی در بین جوانان تاثیرگذار باشد و تبلیغات خوبی برای جذب شیعه انجام دهند.

این فعال سیاسی اظهار داشت: در حال حاضر در تمام36  استان نیجریه شیعه وجود داشته،و در حال فعالیت هسنتد که از طریق  فضای مجازی به زبان محلی اعتقادات شیعه و مبانی اهل بیت(ع) را تبلیغ می کنند، اما رسانه مجزایی در این  زمینه نداریم تا بخواهیم به صورت جداگانه تبلیغ کنیم.

 این دانش آموخته المصطفی بیان داشت: در ایام تبلیغ که فرصت بسیار خوبی برای گسترش معارف اهل بیت(ع) است طلاب  نیجریه  در  ایران به شهرهای خود می روند و با جوانان در ارتباط اند.

وی با اشاره به ریشه های حادثه فاجعه بار اخیر در نیجریه اضافه کرد: غربی ها و اسرائیل در ارتش  نیجریه حضور و نفوذ داشته، با حضور جدی در ابعاد مختلف فکری و حتی لجتسیکی و حمایت های خود از حکومت  نیجریه، سرنوشت حکومت نیجریه را به دست گرفته اند.

وی  درباره شخصیت  رهبر شیعیان نیجریه گفت:  شیخ ابراهیم زاکزاکی  عالمی بود که با علاقه ای که نسبت به اهل بیت(ع) در صدد گسترش و ترویج اسلام و معارف اهل بیت(ع) بر آمد، ولی با مخالفت های فراوانی  برای بیان حقایقی از اسلام ناب، مواجه شد.

وی گفت: نیجریه به اسم اسلام، خرافاتی را به مردم الغاء کردند که شیه با این گونه مسائل مخالف بوده یعنی در گسترش اسلام حقیقی داشت، بنابراین مخالفان او را متهم کرده بودند که با ایرانیان در ارتباط است و می خواهد انقلاب دومی را در نیجریه ایجاد کند یا رهبر دیگری مانند رهبر کبیر انقلاب ایران اسلامی به وجود بیاورد و این ترس دشمن بود.

این فعال  سیاسی  خاطر نشان کرد: شیخ زرکزاکی از اساتید بزرگ اهل تسنن بوده، کتابهای خوبی  هم خوانده و عالم بزرگی در بین اهل سنت بوده و هست که به خوبی هم شناخته شده بود؛ بعد ها  وارد حوزه علمیه گایا شد و شرح شرایع را  چندین بار خواند..

  این دانش آموخته فقه جعفری(ع) بیان داشت:  شیخ ابراهیم زکزاکی با ایران در رفت و آمد بود و اگر چه در ایران کم درس خواند، ولی بسیار مفید خواند و توانست فعالیت خوبی در نیجریه  انجام دهد.  او انسان جاهلی نبود، چرا که در نهایت مکتب اصیل  اهل بیت(ع) را شناخت و شیعه شد.

 

 

کانال تلگرام خبرگزاری رسمی حوزه

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha