به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام و المسلمین احمد عابدی در آیین تجلیل از خانواده معظم شهدا و جانبازان مدرسه علمیه حضرت ابوالفضل(ع) قم اظهارداشت: مادران و همسران شهید جایگاه والایی در انقلاب اسلامی دارند و همه باید با تمام توان از فداکاری ها و جانفشانی های این بزرگواران به نحو شایسته و در خور شآن آنها تجلیل به عمل آید.
وی که در سالن همایش های مجتمع یاوران مهدی(عج) جمکران سخن می گفت، افزود: تکریم مادران و همسران شهدا در حقیقت تکریم از خود شهید است و تکریم از موضوع شهادت در جامعه می باشد.
وی خاطرنشان کرد: موضوع شهادت پدیده ایی استثنایی است که در عالم خلقت به وقوع می پیوندد و این امر متعالی نصیب هر کسی نمی شود.
حجت الاسلام و المسلمین عابدی با بیان اینکه شهادت انتخاب است و نمی شود آنرا تصادف یا حادثه ای معمولی تصور کرد، بیان داشت: در واقع مرگ تنها چیزی است که همه انسان ها را در بر می گیرد، اما شهادت نصیب هرکسی نخواهد شد و این فیض عظیم و الهی به افرادی محدود اعطا می شود و باید به این نکته نیز اذعان کرد که افرادی که شهید می شوند قطعا در نزد خداوند متعال انتخاب شده اند و به این فیض الهی نائل شده اند.
وی به نقش مهم و بی نظیر مادران و همسران شهید در مسیر متعالی شهدا اشاره کرد و گفت: از دامن زنان پاک، بزرگ و فداکار است که شخصیت های بزرگی پرورش پیدا می کنند
وی تصریح کرد: مگر ما در جامعه بزرگتر و والاتر از شهدا داریم از این لحاظ شهید نیز محصول تربیت مادرانی که به درستی فرزندان خود را به نحو شایسته تربیت می کنند.
استاد حوزه در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به طلاب شهید و جانباز هشت سال دفاع مقدس گفت: طلاب جانباز در عرصه علمی مانند دوران جنگ میدرخشند
حجت الاسلام و المسلمین عابدی با تاکید بر ضرورت حفظ نشاط و پویای و پیشرفت حوزه علمیه، گفت: زمانی حوزه علمیه حله، اصلیترین حوزه جهان تشیع بود، ولی امروز هیچ نام و نشانی از آن وجود ندارد، بنابراین، باید کاری کنیم که شادابی و پیشرفت همواره در حوزه و مدارس علمیه جاری باشد.
وی اظهار داشت: یکی از ویژگیهای جانبازان، الفت، صمیمیت و حمایت از یکدیگر است و حقیقتاً این ویژگی از همان روز اول راهاندازی مدرسه علمیه حضرت ابوالفضل(ع) تا امروز، همواره محسوس بوده است.
وی خاطرنشان کرد: اگر صد سال دیگر مردم بخواهند درباره مدرسه علمیه جانبازان حضرت ابالفضل(ع) داوری کنند، آنچه برای آنها میماند، آثار علمی و مکتوبات است؛ بر این اساس طلاب مدرسه باید در این زمینه به صورت جدی وارد شوند و آثار علمی و پژوهشی ماندگاری را تولید کنند.
این محقق و پژوهشگر حوزوی ادامه داد: درست است که فراگیری علوم اهلبیت(ع) و انتقال آن به نسل آینده کار بزرگ و ارزشمندی است، ولی این کار به تنهایی، برای حفظ نشاط حوزه کافی نیست.
مدیر مدرسه علمیه حضرت ابوالفضل(ع) به دستاوردهای ارزشمند طلاب این مدرسه اشاره کرد و گفت: برخی از طلاب مدرسه در سطح4 مشغول تحصیل هستند و تا کنون پژوهشهای ارزشمندی انجام دادهاند؛ به گونهای که آثار آنان چاپ شده و چندین پایاننامه نیز در حال چاپ است.
حجتالاسلام عابدی با بیان این که همان روحیه و صفای دوران جبهه، در رفتار و گفتار طلاب جانباز وجود دارد، بیان داشت: افرادی که عضوی از بدن خود را از دست دادهاند و با این دشواری به کلاس درس میآیند، الگوی اخلاقی سایر طلاب هستند.
مدیر مدرسه علمیه جانبازان در پایان خاطرنشان کرد: طلاب این مدرسه، روحیه خدمت به دین که در زمان جنگ در میان آنها وجود داشت را امروز نیز در خود حفظ کردهاند.
انتهای پیام 17/313