حجت الاسلام و المسلمین احمد عابدی، در گفتگو با خبرگزاری «حوزه» در شیراز به وظایف و نقش حوزه های علمیه و طلاب محصل دروس حوزوی در تبیین اشاعه فرهنگ نظام اقتصادی اشاره نمود و اظهارداشت: در نظام هستی تمامی افعال، حالات، صفات و حتی بحث رزق و روزی و اقتصاد در پرتوی علم می باشد و انسان اگر خلیفه الله است، به خاطر عالم بودن او می باشد و به وسیله علم صفات و کمالات و نیازهای انسان بر طرف می گردد.
وی افزود: تا حوزه های علمیه و علماء نباشند و تا دنیای علم و معرفت حاصل نشود، نظام اقتصادی ما هم شکل نمی گیرد، لذا اقتصاد مقاومتی امروزه اصطلاحی است که بشر بتواند به روی پای خود بایستد مستقل باشد و دست تکدی و نیاز به سوی دیگران را دراز نکند.
مدیر حوزه علمیه فارس تصریح کرد: نقش علماء و حوزه های علمیه تبیین این فرهنگ است که انسان ابتدا باید دنبال عزت و استقلال باشد، البته کاربردی کردن آن به دست دیگر مسئولین ما است.
وی گفت: نوع برخورداری از امور و هیئت تشکیلاتی نظام اقتصادی که مبتلا به اشکالات فقهی و دینی نباشد، قطعاً جایگاه حوزویان را روشن می کند.
وی اظهار داشت: اگر بخواهیم اقتصاد مقاومتی را در زندگی روزمره خود مورد استفاده قرار دهیم، باید چگونگی کار را بیاموزیم که آموزش و تبیین معرفی این فرهنگ و شیوه استفاده آن از سوی حوزه های علمیه میسر و ممکن می باشد.
مدیر حوزه علمیه فارس گفت: تشویق و ترغیب نیروهای مردمی به این حقیقت هم نیز به عنوان یک تکلیف، باز زیبنده کارهای حوزوی است، بنابراین در باید ها و نبایدها هم مدارس علمیه ما می توانند نقش آفرینی کنند.
حجت الاسلام و المسلمین عابدی تاکید کرد: طلاب و روحانیون ما امروزه وظیفه دارند که با حضور در صحنه های اجتماعی علم خود را انتشار دهند، چرا که در صورت کم کاری و عدم حضور، در مقابل عدم اشاعه این علم مسئول هستند.
مدیر حوزه علمیه فارس در پایان گفت: یکی از شاخصه های اقتصاد مقاومتی، حمایت کردن از تولیدات داخلی است، لذا امروزه باید تولیدات داخلی در جامعه با کیفیت بالایی تولید و در اختیار مردم قرار گیرد.
نظر شما