جمعه ۳ دی ۱۳۹۵ - ۰۰:۵۵
مؤسسات خیریه رقیب کمیته امداد امام خمینی(ره) نیستند

حوزه/ رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: مؤسسات خیریه گوناگونی در قم و سایر نقاط کشور فعال هستند که ما آنان را به‌ عنوان رقیب نمی‌بینم؛ بلکه مکمل کمیته امداد هستند؛ ولی باید در این زمینه مراقبت‌های لازم صورت گیرد تا فعالیت مناسبی انجام شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) در دیدار با آیت الله اعرافی با اشاره به ایجاد مرکز خواهران در کمیته امداد برای نخستین بار در کشور، اظهار داشت: قم به‌ عنوان پایلوت انتخاب‌ شده  و در تلاشیم از این الگو در سراسر کشور بهره ببریم و زنان سرپرست خانوار که مددجوی کمیته امداد هستند فقط به این مراکز مراجعه کرده و خدمات دریافت کنند.

وی گفت: مؤسسات خیریه گوناگونی در قم و سایر نقاط کشور فعال هستند که ما آنان را به‌ عنوان رقیب نمی‌بینم؛ بلکه مکمل کمیته امداد هستند؛ ولی باید در این زمینه مراقبت‌های لازم صورت گیرد تا فعالیت مناسبی انجام شود.

فتاح خاطرنشان کرد: کمیته امداد در ارائه خدمات به محرومان به سمتی می‌رود که بحث‌های درمانی و تحصیلی را در اولویت قرار داده و تلاش می‌کند حاصل کارهای این نهاد در راستای اهداف نظام و ارزش‌هایی که مدنظر رهبری است، انجام شود.

وی افزود: تشکیل کمیته امداد در بدو انقلاب به‌ فرمان بنیانگذار جمهوری اسلامی نشان‌دهنده این است که امام خمینی‌(ره) از همان ابتدا به دنبال راهی برای برطرف کردن نیاز محرومان بوده است و اکنون نیز رهبر معظم انقلاب نسبت به عملکرد کمیته امداد و مسئله محرومان حساس هستند و همواره نکاتی را برای بهبود خدمات‌رسانی توصیه می‌کنند.

فتاح با بیان اینکه کار ما توسعه فرهنگ خیر در اسلام است، تصریح کرد: اقدامات این نهاد در خدمت به قشر محروم کشور بر علما، مسوولان و نیازمندان پوشیده نیست.

رئیس کمیته امداد امام خمینی افزود: اکنون نوع نیازهای مردم با گذشته متفاوت شده و برآورد نیازهای آنان نیز مانند گذشته نیست؛ تأمین جهیزیه، ایجاد اشتغال و مسکن نیز هزینه‌های بالایی را می‌طلبد.

فتاح بیان کرد: همه مسوولان در زمینه ارائه خدمات امدادی به محرومان همفکر هستند و طرف مقابل کمیته امداد نیز مردم خیر و نیکوکار هستند که هرگاه دست نیاز به سمت آنان دراز کردیم، وارد میدان شده و کمک‌های نقدی و غیرنقدی خود را با محبت فراوان اعطا می‌کنند.

رئیس کمیته امداد امام خمینی ادامه داد: کار اصلی کمیته امداد، کمک به مردم است و ما به دنبال این هستیم که با شفاف‌سازی اعتماد مردم را به این نهاد بیش‌ از پیش جلب کنیم.

وی اضافه کرد: اگر مدیریت اقتصادی و اشتغال به‌ صورت مطلوب در جامعه شکل بگیرد، بخشی از مراجعات به کمیته امداد امام خمینی کاهش پیدا می‌کند.

فتاح در پایان گفت: باید شفاف‌سازی مناسبی در زمینه هزینه‌های کمیته امداد صورت گیرد و اطلاع‌رسانی صحیح به مردم انجام شود و کمیته امدادی‌ها هم باید بسیجی‌وار و داوطلبانه نسبت به خدمت کردن به مردم اهتمام داشته باشند و در این راستا به مردم اطمینان دهیم که از کمک‌های آنان در امور غیر فقرا هزینه نمی‌کنیم.

انتهای پیام 313/17

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۵
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۱
  • شهیده علوی IR ۰۹:۱۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۵
    به روحانیون بگوئید درمنبرها منبررا به قناعت تشویق کنند بسیاری توان کار دارند ولی مداوم به دنبال کمیته امدادند این عیب است به طلاب بگویئد درمنبرها از فرهنگ کار وزحمت وقناعت برای مردم سخنرانی کنند
  • مجید حسنی IR ۰۹:۱۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۵
    بسیاری از مساجد مشهد صبح ها بسته ونماز جماعت اقامه نمی شود ایا با وجود هزاران طلبه درمشهد عیب نیست که مردم از نماز صبح محروم باشند از قاسم اباد تا حرم آمدیم وهمه مساجد جز یکی بسته بود این را به مسئولین مشهدی تذکربدهید.
  • سیده م.ح IR ۰۹:۱۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۵
    لطفا به فکر دختران جوان هم باشید صدها بلکه بیشتر از ان از دختران وزنان مجرد اند از علما می خواهیم که مردم را به ازدواج تشویق کنند خواهره من که جزو این گروه است زنی متیدنه وفاضله وج.وان است وحاضر است همسردوم مردی مومن بشود این ها هم آرزوی اولاد وهمسر دارند.از علما ومراجع خواستاریم این فضای غیر علوی را شکسته واین خواهران را از نابسامانی رهائی بخشند.
  • حسینی IR ۰۹:۱۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۵
    برای پاسخ به پیام رهبر انقلاب درمورد ازدیاد فرزند صالح از حوزه وسپس بسیچ شروع کنید بخش زیادی از طلاب جواب مجرد هستند وبخشی از همسران طلاب از فرزند اوری گریزان اند حوزه خواهران دراین باره باید فعال باشد وهمسران طلاب جوان را به فرزند اوری تشویق کنند حوزه اول باید خودش عامل باشد تا مردم عمل کنند.
  • سید عباس رضوی IR ۰۹:۰۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۵
    درقم بیش از صد موسسه خیریه فعال اند از کمیته امداد می خواهیم توسط یک نرم افزار این هارا هماهنگ کند تا حوزه های کاری مشخص شود آقای لطفی از دوستان می گفت یک کمک جورا بررسی کردیم از 26 مرکز اعانه می گرفت وحال ان که افرادی دیگر محروم می مانند هماهنگی میان این نهادها دردریافتها می تواند بخشی از مشکلات را رفع کند