به گزارش خبرگزاری «حوزه»، افشین نیکبخت، دبیر اجرایی سومین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی در گفتگویی با اعلام این خبر گفت: فرایند انتخاب دانشجویان برای شرکت در این طرح را تشریح کرد و یکی از ملاکهای این انتخاب را رتبههای برتر دانشگاهی عنوان کرد.
وی افزود: اسفندماه هر سال دانشجویان نخبه رتبه یک تا سه هزار کنکور سراسری همان سال و دانشجویان رتبههای یک تا سه 16 دانشگاه برتر کشور برای شرکت در این طرح فراخوان و پذیرش میشوند.
دبیر اجرایی سومین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی گفت: پایان فروردینماه آخرین مهلت نامنویسی در این طرح است که پس از ثبتنام و موفقیت در مصاحبه، مباحث کلی و عمومی برای دانشجویان منتخب ارائه میشود.
وی با بیان اینکه شورای علمی گفتمان بر تدوین و ارائه مباحث درسی نظارت کامل دارد، افزود: دانشجویانی که در طرح اولیه حد نصاب نمره را به دست آورند، به طرح منسجم، مدون و پیوسته پنج ساله گفتمان دعوت میشوند.
نیکبخت از ارائه 60 واحد درسی با نظارت و اشراف کافی شورای علمی به دانشجویان نخبه در دوره پنج ساله گفتمان خبر داد و ابراز کرد که این طرح در کنار برنامه علمی دانشگاهی به صورت موازی ادامه پیدا میکند.
نیکبخت اظهار داشت: در تلاش هستیم تا فراخوان دعوت به گفتمان نخبگان علوم انسانی عمومی باشد و دانشجویان دارای رتبههای مناسب در طرح نامنویسی کنند و در صورت احراز ملاک نخبگی آنها به طرح دعوت شوند.
وی استمرار و پیوستگی، داشتن سرفصل و شورای علمی را ویژگی طرح گفتمان نخبگان علوم انسانی نسبت به دورههای مشابه در سطح کشور برشمرد و گفت: اصلاحاتی که در طرح صورت میگیرد کلان نیست.
دبیر اجرایی سومین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی تصریح کرد: از آنجا که برنامه این طرح موازی با برنامه دانشگاهی به پیش میرود باید دانشجویان توانمندتری در این عرصه انتخاب شوند که دارای انگیزه و ظرفیت بالا باشند و بتوانند مباحث را با هم جمع کنند.
دبیر اجرایی گفتمان نخبگان علوم انسانی مطرح کرد؛
ارائه ۶۰ واحد درسی به دانشجویان نخبه دوره پنج ساله گفتمان نخبگان علوم انسانی/ استمرار موازی طرح گفتمان نخبگان با برنامه علمی دانشگاهی
حوزه/ دبیر اجرایی سومین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی از ارائه ۶۰ واحد درسی با نظارت و اشراف کافی شورای علمی به دانشجویان نخبه در دوره پنج ساله گفتمان خبر داد و گفت: این طرح در کنار برنامه علمی دانشگاهی به صورت موازی ادامه پیدا میکند.
اخبار مرتبط
-
معاون بنیاد ملی نخبگان مطرح کرد:
دانشجویان نخبه علوم انسانی امید تمدنسازی کشور هستند
حوزه/ رئیس ستاد اجراییسازی سند راهبردی کشور در امور نخبگان با بیان اینکه اگر امیدی به تمدنسازی داریم باید نگاه درست به علوم انسانی داشته باشیم، دانشجویان…
-
در یک مناظره علمی :
قلمرو و امکان تحقق علوم انسانی اسلامی بررسی شد
حوزه/ «قلمرو و امکان تحقق علوم انسانی اسلامی» عنوان مناظره و گفتگوی علمی سومین دوره آموزشی گفتمان نخبگان علوم انسانی بود که در دهکده وسف برگزار شد.
-
در سومین دوره طرح گفتمان نخبگان علوم انسانی مطرح شد:
دین میتواند از به کارگیری علم برای مقاصد تخریبی جلوگیری کند
حوزه/ عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به محدودیتهای علم در پاسخگویی به تمام مسائل بشر، به تحلیل تاریخی نسبت علم و دین پرداخت.
نظر شما