به گزارش خبرگزاری «حوزه» از مشهد، دکتر محمدرضا خباز، شامگاه چهارشنبه در آیین اختتامیه یادهمین نشست ملی آموزشی – ترویجی ستادهمکاری های حوزه و آموزش و پرورش در مشهد مقدس ضمن تبریک حلول ماه ربیع و برگزاری این نشست ارزشمند اظهارداشت: درسال 79 تفاهم نامه ای با هدف ارتقاء همکاری های حوزه و آموزش و پرورش شکل گرفت و در سال ها بعد با سفر رهبر معظم انقلاب اسلامی به شهر قم فصل جدیدی از این تعاملات شکل گرفت که این نشست بابرکت حاصل همان منّویات مقام معظم رهبری می باشد.
استاندار سمنان ادامه داد: پس از این سفر رهبر انقلاب بود که حرکت ها و گام های ارزشمندی در راستای تعلیم و تربیت مطابق با آموزه های دینی قوت بیشتری گرفت تا آینده سازان این کشور را با بهترین کیفیت تربیت کرده و فردای ایران اسلامی را به آنان سپرد.
وی افزود: هر چقدر این تعامل، پیشرفت و پیوند عمق تر و با فهم و درک مشترک همسو شود، تردیدی نیست که موفقیت در امور چندین برابر خواهد شد و در اجرای برنامه ها تسهیل مطلوبی رقم خواهد خورد.
۸۵ درصد مدارس سمنان امام جماعت دارند
وی ادامه داد: ما از همین فهم مشترک به دستاوردهای ارزشمندی در استان سمنان رسیده ایم به طوری که طی سالهای اخیر و بر اساس شعارهای سال که حول محوریت نماز بود توانستیم حدود 85 درصد مدارس سطح استان را با همکاری حوزه علمیه سمنان 50 درصد با حضور طلاب و 50 درصد با نظارت آنان و با حضور خود معلمینی که دارای شرایط لازم بودند، نمازجماعت را اقامه کنیم، چرا که معتقدیم نماز جماعت بدون امام جماعت امکان پذیر نیست.
استاندار سمنان افزود: ما در خصوص اقامه نماز جماعت با توجه به کمبود منابع چه مالی و چه از نظر روحانی مبرز از ظرفیت خود آموزش و پرورش استفاده کرده ایم و بحمدلله آثار و برکات ارزشمندی نیز داشته است.
خباز با بیان اینکه همدلی، هماهنگی، فهم مشترک برکات ارزشمندی برای ما داشته است، افزود: ما در سال 92 حدود 3ونیم درصد مدارس استان دارای روحانی مقیم بود و امروز این رقم به 15 و نیم درصد رسیده است .
اعتماد جامعه به روحانیت
وی تصریح کرد: نعمت وجود یک روحانی خوش ذوق و خلاّق در مدارس خیلی ارزشمند است؛ به طوری که ما امروز از 150 مدرسه ای که دارای روحانی مستقر هستند 35 مدرسه تمام هزینه ها را تقبل می کند و مابقی توسط خود والدین اداره می شود و این نشان از اعتماد و جایگاه ارزشمند روحانیت در سطح جامعه دارد.
ضرورت استفاده از ظرفیت های حوزه در جلوگیری از آسیب های اجتماعی
استاندار سمنان با بیان اینکه در حال حاضر هماهنگی بین حوزه علیمه و آموزش و پرورش نیاز به کار بیشتر دارد، اظهار کرد: باید از ظرفیت حوزه های علمیه برای جلوگیری از آسیب های اجتماعی در مدارس استفاده شود.
خباز افزود: حوزه های علیمه دارای ظرفیت های بسیار زیادی هستند و مدارس باید از ظرفیت آن ها برای موضوعات پرورشی و مشاوره ای بیشتر بهره ببرند.
حوزه سمنان ریشه دار است
وی با بیان این که حوزه های علمیه در استان سمنان سمنان ریشه دار هستند و وضعیت علمی و معنوی طلبه ها بسیار مطلوب است، گفت: بسیاری از آسیب های اجتماعی دانش آموزان با مشاوره گرفتن از طلبه ها کاهش پیدا می کند.
استاندار سمنان ضمن تاکید بر ضرورت ترویج فرهنگ دینی و معروفات در جامعه با استفاده از ظرفیت درخور توجه طلاب حوزه های علمیه، ابراز داشت: حوزه همواره ستون تربیت دینی جامعه بوده و از این لحاظ اهمیت ویژه ای دارد.
وی افزود: طلاب در زمره داشتههای معنوی جامعه محسوب می شوند که کارکرد آنها در کنار تربیت و علم اندوزی، ترویج و اشاعه فرهنگ دینی و جذب جوانان به معارف اسلامی است.
لزوم تربیت طلاب انقلابی
استاندار سمنان بر ضرورت تربیت طلابی انقلابی و مومن تاکید کرد و گفت: اگر می خواهیم نسلی مومن و انقلابی داشته باشیم باید تعالیم دینی را از همان دوران کودکی و نونهالی در افراد نهادینه کنیم و این امر جز در سایه تعامل حوزه و بخشهای مختلف جامعه میسر نخواهد شد.
انتهای پیام /
نظر شما