حجت الاسلام علیرضا یوسفی راستگو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در همدان با اشاره به اهمیت وحدت حوزه و دانشگاه، گفت: از مبارک ترین رویدادهای انقلاب اسلامی، وحدت حوزه و دانشگاه است.
وی ادامه داد: طرح مساله وحدت حوزه و دانشگاه را می توان از آثار انقلاب فرهنگی دانست که با بهره گیری از رهنمودهای امام خمینی(ره) در سال ۵۹ آغاز گردید.
این پژوهشگر دینی ادامه داد: انقلاب فرهنگی هم چنان که حضرت امام(ره) در پیام نوروزی سال ۵۹ اعلام فرمود، گسترش پژوهش های علمی و معارف بلند و عمیق اسلام را به عنوان هدف اصلی دنبال می کرد و این آرمان بلند، دانشگاه و حوزه را برای تلاش مشترک به سوی هم کشاند و در فضای سیاسی آن زمان، باب مشارکت و وحدت حوزه و دانشگاه را بازکرد.
وی افزود: در نظام گذشته تلاش های بسیاری برای منزوی کردن روحانیت و از سوی دیگر غربی کردن کشور و نهادهای فرهنگی و آموزشی، به ویژه دانشگاه ها، صورت گرفت، اما با پیروزی انقلاب و در سایه رهبری امام(ره) دو قشر روحانی و دانشجو برای پیروزی انقلاب اسلامی پیشگام بوده و با درک موقعیت حساس و مهم، همواره نقش خود را در انقلاب حفظ کردند و پیشاپیش سایر اقشار برای ایفای مسئولیت های خویش وارد عمل شدند.
حجت الاسلام راستگو افزود: حوزه و دانشگاه نقش مهمی در هدایت فکری جامعه دارند از این رو وحدت میان آن ها همواره مورد تاکید امام و مقام معظم رهبری بوده است.
استاد حوزه علمیه همدان خاطر نشان کرد: در راه وحدت حوزه و دانشگاه تلاش های بسیاری صورت گرفته، اما کارشکنی های متعددی نیز در راه مقابله با این هدف شکل گرفته است.
وی در پایان افزود: روز وحدت حوزه و دانشگاه فرصت خوبی است برای طرح مجدّد و عالمانه این موضوع و آسیب شناسی و آفت زدایی از این شجره طیبه و تحکیم یکی از بزرگ ترین آرمان های انقلاب اسلامی است.
نظر شما