به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، حجتالاسلام شهاب مرادی امروز در همایش «فضای مجازی و خانواده من» که در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد،با ذکر این مطلب که فضای مجازی، مجازی نیست گفت: طلاب نیز نباید در این فضا، مجازی باشند، بلکه باید واقعی باشند و خود را بیان کنند.
وی با ذکر این مطلب که یکی از اشکالات فعالان فضای مجازی اظهارنظر در همه موارد است افزود: مبلغان باید بدانند که سخنگوی دولت یا حاکمیت نیستند که در همه موارد اظهار نظر کنند، زیرا برخی اوقات به دلیل فقر اطلاعات به اصل کار تبلیغی ضربه وارد می کند.
این مبلغ عرصه فضای مجازی اظهارکرد: مبلغان باید در فضای مجازی، مبلغ بودن خود را حفظ کنند و مباحث دینی را به خوبی و با زبان زیبا بیان کنند؛ مبلغان باید در حوزه فعالیت خود از طهارت تا دیات در همه امور حضوری فعال داشته باشند.
وی با ذکر این مطلب که طلاب باید مرویج مهربانی، آرامش، صداقت و... در فضای مجازی باشند گفت: یکی از مهمترین کارهای طلاب جوان آن است که حتما باید معمم شوند؛ طلبه ها باید معمم شوند و جوانان طلبه باید هرچه زودتر به جمع معممین بپیوندند زیرا معمم شدن آثار و برکات فردی و اجتماعی بسیاری دارد؛ طلاب معمم باید بدانند که مردم به آنها و فعالیت آنها نیاز دارند.
مبلغ رسانهای و فضای مجازی کشور بیان کرد: طلاب باید از اعتبار معمم بودن استفاده کرده و رفتارهای ناصواب درجامعه را تغییر دهند؛ طلاب باید حرف مردم و اقشار مختلف را بشوند و آنها را راهنمایی کنند.
استاد حوزه بیان کرد: همه روحانیون دارای تاثیر نفس هستند زیرا سخنی که از جایگاه خدایی بیان می شود قطعا تاثیرگذار نیز خواهد بود؛ کسی که برای خدا گام بر می دارد قطعا با نصرت الهی نیز همراه خواهد بود.
حجتالاسلام مرادی اظهارکرد: مبلغان در پاسخ به سوالات مردم حتما لازم نیست که به مباحث علمی و فلسفی دست بزنیم بلکه گاهی اوقات تنها با یک کلمه مثل اینکه توبه کن و دیگر این کار را تکرار نکن بسیار موثرتر عمل خواهیم کرد.
مبلغ رسانهای و فضای مجازی کشور بیان کرد: وقتی که یک مبلغ با یک فردی که دارای مشکل خاص است مواجه می شود و اراده می کند که با سرمایه ذهنی روحانیت خود روحیه این فرد و جهان بینی آن فرد را تغییر دهد قطعا خداوند نیز این قدرت را به برکت همین نیت به او می دهد.
وی گفت: بسیاری از جوانان پس از گناهان خود به ما مراجعه می کنند که آیا هنوز یک مومن هستند؟ در این زمینه تنها با یک کلمه می توانیم او را باز گردانیم و اگر بخواهیم او را در کشاکش اقوال درگیر کنیم، قطعا او را از دست خواهیم داد.
حجتالاسلام مرادی اظهارکرد:تا صد سال پیش آموزش و پرورش و اوقاف و معاملات و مسایل قضایی همگی در اختیار روحانیت بود و سپس اعلام کردند که حتی روحانیون حق عقد خواندن هم ندارند؛ به هر شکلی در دوران سابق سعی شد که همه اختیارات روحانیت را سلب کنند ولی قطعا جامعه به سوی روحانیت شوق و استقبال دارد و روحانیت نیز باید این کارکردها را به هر شکل در جامعه ساری و جاری کنند.
وی افزود: یک گزارشی ارایه شد و در جلسات مقدماتی یک گزارش بیان شد که جالب است که نیروی انتظامی در گروه مرجع رشد کرده است و اعتماد مردم به این نیرو افزایش پیدا کرده است؛ در جریان محبوبیت اجتماعی گروه های مختلفی رشد و سقوط می کنند، ولی روحانیون به هیچ عنوان نباید وارد این مسایل شوند و باید با کارکردهای خود فعالیت کنند.
نظر شما