داودی درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از اصفهان، پیرامون ولادت با سعادت حضرت معصومه (س) اظهار کرد: مهمترین ویژگی شخصیت این بانو بعد سیاسی و همراهی برادرشان در مسیر و رساندن فرهنگ شیعه به مردم است.
استاد حوزه علمیه خواهران اصفهان تصریح کرد: بعد سیاسی ایشان برای زنان جامعه الگوی مهمی بود چرا که ضمن اینکه در منزل به تربیت فرزند پرداختند آگاهی و بصیرت اجتماعی وسیاسی داشته و در مواقع لزوم در صحنه اجتماع حضور پیدا کنند.
وی با اشاره به اینکه روایات زیادی در خصوص ویژگی های برجسته ایشان از بعد اخلاقی از معصومین نقل شده افزود: این بانو احترام زیادی برای خانواده و نزدیکان قائل بودند و همه رفتار ایشان می تواند الگویی رفتاری برای شیعیان باشد.
داودی با تاکید بر اینکه امام رضا(ع) برای حضرت معصومه(س) احترام زیادی قائل بودند، خاطرنشان کرد: امام رضا(ع) همواره در مقام امام، حضرت معصومه(س) را تکریم می کردند و این نشان می دهد شخص می تواند خاص ومعصوم نباشد ولی امام معصوم از ایشان تعریف و تمجید کند.
وی با اشاره به روایت «هر کس قبر حضرت معصومه(س) را زیارت کند بهشت براو واجب می شود»، افزود:امروزه مرقد ایشان پناهگاه و ملجاء بسیاری از علماست واین نشان از شخصیت والای این بانوی بزرگوار است که می تواند الگوی بسیاری از جوانان به ویژه دختران جوان شود .
استاد حوزه علمیه خواهران اصفهان تصریح کرد: در سیره بسیاری از علما امده است که هرروز صبح قبل از هر اقدامی به پابوسی ضریح حضرت معصومه(س) رفته و عرض ارادتی به ایشان داشتند وحتی در وجود مشکلات علمی خود به ایشان رجوع می کردند.
وی بیان کرد:عده ای به اشتباه حضرت معصومه(س) را معصوم معرفی کرده و تا حدی شخصیت ایشان را آسمانی معرفی کردند که این باعث می شود اشخاص ایشان را به عنوان الگو دور از دسترس ببینند و تلاشی برای رسیدن به چنین مقامی نکنند.
داودی با بیان اینکه ایشان می توانند به عنوان الگویی برای دختران جامعه ما معرفی شوند،گفت:بیان تمام جوانب از شخصیت ایشان به صورت ملموس و با ادبیات جوانان جامعه می تواند در ارائه این الگو موثر باشد.
انتهای پیام/
نظر شما