یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
شاهین شهر

حوزه/ نشست پژوهشی با موضوع «فقه الحدیث یکی از شیوه های پژوهش»، با حضور اساتید، کارکنان و طلاب، در مركز تخصصي تفسير و علوم قرآني نرجس خاتون (س) شاهین شهر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت الاسلام براتعلی حق شناس در نشست پژوهشی با موضوع «فقه الحدیث یکی از شیوه های پژوهش»، مركز تخصصي تفسير و علوم قرآني نرجس خاتون (س) شاهین شهر گفت: در بیان روایت و احادیث باید بتوانیم آنها را را به قرآن عرضه کنیم. در حدیثی از امام حسن عسکری (ع) می خوانیم، در زندگی باید چهار کار را زیاد انجام دهیم که یکی از آنها زیاد یادخدا کردن است و در سوره احزاب آیه 41 نیز به آن اشاره شده است.

این محقق حوزوی افزود: زیاد به یاد مرگ باشید، زیرا سبب ارج و قرب در درگاه الهی می شود و خداوند در قرآن دو بار، یکی در سوره عنکبوت و یکی در سوره آل عمران آورده است.

وی، قرائت قرآن و تدبر در آن را  سومین کار بیان کرد و گفت: در آیه 20 سوره مزمل به خواندن قرآن اشاره شده است پس هر چه می توانید قرآن بخوانید و چهارمین کاری که باید زیاد انجام دهیم سلام و درود بر خاتم انبیا حضرت محمد (ص) است، صلوات و درود بر حضرت پیامبر (ص) برابر با 10 حسنه است.

حجت الاسلام حق شناس افزود: خدا فرموده است، مرا بسیار یاد کنید و امام حسن عسکری (ع) نیز می فرماید ،خدا را بسیار یاد کنید، این سؤال پیش می آید که اگر خدا را زیاد یاد کنیم چه اتفاقی می افتد؟ این اتفاق در آیه 135 بقره می باشد، خدا می فرماید من را یاد کنید تا شما را یاد کنم.

استاد حوزه ادامه داد: یکی از ذکر هایی که انسان می تواند خدا را یاد کند استغفار است و خداوند به واسطه استغفار، ما را می بخشد، باران می فرستد، برکت به زندگی می دهد، نیروی انسانی ما راقوی می کند.

وی در پایان تاکید کرد: یک پژوهشگر وقتی می خواهد یک مقاله، پایان نامه یا کتاب را بنویسد، اگر خالی از این دو غنی باشد، یعنی خالی از قرآن و حدیث باشد، خیلی نمی تواند ارزشمند عمل کند مگر این که سخنانش برگرفته از این آیات و روایات باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha