به گزارش خبرنگار «حوزه» در بیرجند، حجت الاسلام و المسلمین سید علیرضا عبادی، در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان، اظهار کرد: هر استان شرایط خاص خودش را دارد و مسئولین مربوطه به دلیل مباشرت با مردم بهتر می توانند تشخیص دهند که چه موضوعاتی باید در شورای فرهنگ عمومی مطرح و به اجرا گذاشته شود و اگر چنین فلسفه ای وجود نداشت لزومی نبود که شورای فرهنگ عمومی وجود داشته باشد، لذا دادن طرح خودش نقطه قوت است نه اینکه از آن به عنوان ضعف یاد شود.
وی با بیان اینکه برای مردم نباید ذهنیت ایجاد کنیم، افزود: ما مسئول هستیم و جامعه همانند فرزندان یک خانواده هستند و این خانواده است که ذهن فرزندش را اداره می کند.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به اینکه پدر و مادر هوشیار می توانند برای فرزند خود ذهنی متعالی ایجاد کنند، خاطر نشان کرد: گاهی میشود پُز بدهیم که ما طرفدار آزادی ذهن مردم هستیم، اما وقتی مدیریت جامعه را عهده دار شدیم، مسئولیت ها به مراتب بیشتر می شود.
حجت الاسلام و المسلمین عبادی عنوان کرد: اگر در جهت هدایت ذهن جامعه، فرهنگ و دفاع از آن ها طرح ارائه گردد، نشان از ضعف نیست، بلکه نشانه قدرت می باشد.
وی ادامه داد: درآمد کم مردم مربوط به مدیران است و باید آن ها بگویند که چرا درآمد مردم کم است.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی یادآور شد: در رسانه ها مشاهده می کنید که همواره از حقوق های نجومی، اختلاس، دزدی و ... دم می زنند، اما ای کاش مدیریت به گونه ای بود که از آن حقوق های نجومی اندکی به دست افراد کم درآمد می رسید که آن ها اینگونه زندگی نمی کردند.
حجت الاسلام و المسلمین عبادی مطرح کرد: اگر فرزندان ما جرأت ندارند که ازدواج کنند به دلیل آن است که یک فرد بیکار چطور می تواند خانواده ای را اداره کند، لذا مدیران، مسئول هستند که شغل ایجاد کرده تا جوانان جرأت تشکیل خانواده را داشته باشند.
وی با بیان اینکه چطور می توان نسبت به عدم اجرای قانون بی تفاوت بود، گفت: ما مدعی هستیم که قانون مسئولیتی را به ما سپرده است، لذا زمانی که قانون مسئولیتی را به ما می سپرد، قانون را قبول داریم، اما چطور می شود وقتی همین قانون در جهت مدیریت جامعه برمی آید و دست ظالم را از مظلوم کوتاه می کند، آن گاه هیچ کس پاسخگوی قانون نیست؟
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه مسئولان باید پاسخگوی قانون باشند، ادامه داد: اگر در بانکها ربا گرفته می شود چه کسی باید پاسخگو باشد؟ اگر در انواع مزاحمت های مردم و شهروند، یک عده آن گونه که خود دوست دارند، عمل می کنند چه کسانی باید پاسخگو باشند؟ طبیعتا باید مدیران پاسخگوی اینگونه اعمالی باشند.
حجت الاسلام و المسلمین عبادی ادامه داد: همه طرفدار شاد بودن مردم، گردشگر و ... که حق یک شهروند می باشد، هستیم، اما آن را در چارچوب قانون قبول داریم، لذا اگر قانون را قبول داریم همان را نیز باید اجرا کنیم.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تمام بدبختی ما به خاطر فرار از قانون است، تصریح کرد: همگان قبول دارند که این مردم از فرهنگ بالایی برخوردار هستند، اما شرط خوب ماندن، آن است که به گونه های مختلف عرصه را بر مردم تنگ نکنیم که این مردم خوب آسیب ببینند.
حجت الاسلام و المسلمین عبادی گفت: مسلما دغدغه همه مدیران عدم خلاف قانون است، اما این دغدغه نیاز به یک راهکار دارد که راهکار آن نیز این است که مصوبه ای وجود داشته باشد که طی آن، اگر هر فردی خلاف قانون عمل کند باید پاسخگو باشد.
وی با اشاره به اینکه همه ما به دنبال یک هدف هستیم و آن خدمت بی منت به مردم و حمایت از حقوق شهروندی است، ادامه داد: شادی مردم وقتی انجام می شود که به صورت زیربنایی چه از نظر اقتصادی و چه از نظر فرهنگی و امنیت احساس شادی کنند، اما وقتی ولنگاری ما در ده ها جا برای مردم مشکل ایجاد کرده است یقین بدانید که رقص و غنا خوشحالی نیست، بلکه سرگرمی است، زیرا خوشحالی آن زمانی است که فرد آینده خود را ببیند و احساس خوشحالی کند.
انتهای پیام/ ط