به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از گرگان، معاونت فرهنگی مدرسه علمیه الزهرا(س) گنبدکاووس، نشستی را با موضوع «خطر ارتجاع در انقلاب اسلامی»، با حضور خانم عطیه نادران، ویژه اساتید، کارکنان و طلاب این مدرسه برگزار کرد.
در این مراسم خانم نادران بیان کرد: ارتجاع آفت جوامع و ملت هایی است که در بهترین حالات معنوی و الهی هستند.
وی توضیح داد: ارتجاع در معنای لغوی به معنای بازگشت است و در مفهوم سیاسی به معنای مخالفت با پیشرفت و تحول در بنیادهای اجتماعی، اقتصادی، سیاسی یا روابط اجتماعی، اقتصادی، سیاسی موجود می باشد.
این کارشناس حوزوی ادامه داد: میکروب ارتجاع، دشمن بزرگ هر انقلاب است که به درون جوامع انقلابی نفوذ کرده و در آن رشد می یابد و دشمن نیز با آگاهی از این حقیقت، برای مشاهده اثرات این میکروب در کالبد سالم و نیرومند نظام اسلامی به انتظار نشسته است.
نادران تاکید کرد: پس از گذشت 40 سال از عمر انقلاب اسلامی، دشمنان همچنان در کمین این انقلاب جوان هستند، این مقوله باعث شده رهبران نهضت ها و انقلاب ها به مثابه دیده بانان تیزبین حرکت کنند و موانع پیش رو، تهدیدات، ضعف ها و آسیب ها را شناسایی کرده و مستمر برای ملت و مسئولین گوشزد نمایند.
وی به سخنان مقام معظم رهبری اشاره کرد و با بیان این که آفت همه انقلاب ها ارتجاع است؛ حرکت به سمت اشرافی گری، دل سپردن به طبقات مرفه به جای توجه به مستضعفان و قشرهای ضعیف، تکیه و اعتماد به عوامل خارجی به جای تکیه بر مردم را نمونه حرکت ارتجاعی خواند.
مبلغ حوزه بر هوشیاری بانوان طلبه و نخبگان جامعه تاکید کرد و افزود: یکی از رسالت های زنان در خانواده جلوگیری از جذب افراد خانواده و مخصوصا جوانان به سمت زندگی اشرافی و اسراف است.
نادران، ارتجاع را مولود چهار عامل دانست که متاسفانه در دوران پس از انقلاب به تدریج در صحنه سیاسی و اجتماعی ایرانی اسلامی پدید آمده است.
وی، غفلت از تغذیه فرهنگی نسل جوان با معارف قرآن و اهل بیت علیهم السلام، غفلت از جهاد اکبر در دوران سازندگی و مسابقه در تجمل و تشریفات توسط برخی از دست اندرکاران نظام اسلامی، سکوت عالمان دین در برابر انحرافات به دلیل ترس از تضعیف نظام و علل و عوامل دیگر اجتماعی، تشدید اختلافات فکری درونی به تحریک دشمنان خارجی و منافقان سود جوی داخلی را عوامل مهم ارتجاع معرفی کرد.
استاد حوزه خواهران، بهترین راه تداوم انقلاب اسلامی را، پیروی از اهداف و فرامین امام خمینی(ره) و نزدیک شدن به ملت ها، جهاد با سردمداران کفر و عدم اعتماد به سیستم های بین المللی، آمادگی کامل نظامی و هجوم فرهنگی به مبانی، قوانین و روش های کفر جهانی دانست.