علی اصغر دریایی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در استان کردستان، ضمن تبریک هفته بسیج اظهار داشت: بسیج یک پتانسیل و ظرفیت تمام نشدنی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی است که با پشتوانه مردمی و رهنمودهای های حکیمانه امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری راه و مسیر خود را پیدا کرده است.
نماینده دفتر سیاسی و اجتماعی حوزه علمیه در استان کردستان گفت: در طول ۴۰ سال از عمر پربرکت بسیج، همواره این نیروی مردمی و خودجوش در عرصه های مختلف اعم از نظامی، عمرانی، امدادی و... حضوری مستمر و بی ادعا داشته است، لذا باید بسیج را از نعمت ها و البته دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست.
مسئول برنامه ریزی و نظارت حوزه علمیه استان کردستان تاکید کرد: با این وجود در این ۴۰ سال از عمر انقلاب، دشمنان همیشه و در همه حال به دنبال خدشه وارد کردن بر پیکره این نیروی مردمی هستند و می خواهند که چهره ای دیگر از بسیج در افکار عمومی ملت ایران ترسیم کنند.
این استاد حوزه علمیه استان کردستان ادامه داد: خوشبختانه تبلیغات مسموم دشمنان علیه نهاد بسیج و بسیجی تاکنون بی تاثیر بوده است.
دریایی با اشاره به اینکه بسیج در بحث عمرانی و سازندگی در این سالها حضوری بی ادعا و فعالانه داشته است، اظهار داشت: حضور بسیجیان در قالب بسیج سازندگی برای انجام کارهای عمرانی در نقاط محروم و دورافتاده کشور را باید جهاد اکبر این نیروهای مخلص نظام و پیرو ولایت فقیه دانست.
نماینده دفتر سیاسی و اجتماعی حوزه علمیه در استان کردستان افزود: از سوی دیگر بسیحیان در حوزه علمی نیز بعد از پایان جنگ تحمیلی عملکرد بسیار موفقی داشته اند و در حال حاضر در کشور شاهد حضور نخبگان بسیجی بسیاری هستیم که در واقع باید اینان را ثروت های معنوی این انقلاب و ملت دانست.
مسئول برنامه ریزی و نظارت حوزه علمیه استان کردستان گفت: یکی از خصیصه های اصلی بسیج این است که از بطن جامعه و به ویژه از نسل جوان و نوجوان تشکیل شده و تداوم حرکت رو به رشد این نیروهای خودجوش ضامن بقای نظامی مقدس جمهوری اسلامی در برابر هجمه های دشمنان خواهد بود.
نماینده دفتر سیاسی و اجتماعی حوزه علمیه در استان کردستان عنوان داشت: با این وجود بسیج می تواند بیشتر از این در بحث مدیریت کشور حضور داشته باشد، لذا مسئولان و مدیران باید از ظرفیت بسیار بالای بسیجیان بهترین بهره را ببرند.
انتهای پیام/