حجت الاسلام والمسلمین کریم خان محمدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی با توجه به نیاز جدی نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران به نقش آفرینی حوزه و روحانیت در زمینه تبیین دقیق نیازهای حکومت و مباحث فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی مرتبط، لازم بود که در این عرصه ها، تحقیقات و پژوهش های خوبی صورت بگیرد که انصافاً هم در این رابطه گام های خوبی برداشته شده اما هنوز هم این میزان کافی نبوده و نیست و از این رو باید بیشتر به این مباحث اهتمام داشت.
وی افزود: به لطف الهی ظرفیت های عظیمی در عرصه پژوهش در حوزه های علمیه وجود دارد که لازمه بهره برداری از این ظرفیت بالا، حمایت جدی تر مسئولان و به خصوص تامین بودجه های پژوهشی متناسب است.
این محقق و پژوهشگر حوزوی همچنین گفت: از سوی دیگر با توجه به این که ما در حوزه با آموزه های دینی و وحیانی ارتباط داریم، لذا با تکیه بر این گنجینه عظیم و البته بهره گیری از علوم روز می توانیم بیش از پیش در عرصه پژوهش منشأ آثار و برکات برای جامعه اسلامی باشیم.
وی خاطرنشان کرد: نیازهای جدید و نوپدید جامعه و نظام اسلامی می طلبد که محققان و پژوهشگران حوزوی همچون همکاران دانشگاهی خود در این عرصه ها، به فعالیت بیشتری بپردازند و حال آن که متاسفانه در شرایط کنونی، شرایط مالی و اقتصادی کشور باعث شده یک مقدار این فعالیت ها کمرنگ شود که تداوم این وضعیت به رشد و تعالی کشور لطمه وارد می سازد.
حجت الاسلام و المسلمین خان محمدی در خاتمه بیان داشت: به هر صورت ظرفیت عظیم حوزه در حیطه پژوهش می طلبد که ما ضمن توجه به نیازهای جامعه به سمت تخصص گرایی برویم و هر بخشی با توجه به توانایی های خود مشکلات و نیازهای مربوطه را احصاء نموده و برایش راهکار مناسب ارایه دهد.
۳۱۳/۸