یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
تشکیل قرارگاه مقابله با ویروس کرونا در مرکز خدمات

حوزه/ «حمایت از گروه‌های جهادی» و «حمایت از مبتلایان و خانواده متوفیان کرونا» از مهم‌ترین سرفصل‌های خدمتی مرکز خدمات از ابتدای اسفند ۹۸ تا امروز بوده است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، فعالیت‌های مرکز خدمات حوزه‌های علمیه برای مقابله با کرونا از اوایل اسفند ۱۳۹۸ آغاز شد، «حمایت از گروه‌های جهادی»، «حمایت از مبتلایان و خانواده متوفیان کرونا» و «توقف برگزاری برنامه‌های جمعی» از مهم‌ترین سرفصل‌های خدمتی مرکز از ابتدای اسفند ۹۸ تا امروز بوده است.

با توجه به پیش‌بینی احتمال طولانی شدن دوره مواجهه با ویروس کرونا و ضرورت تعریف حجم گسترده‌تر و منسجم‌تری از اقدامات سازمانی در عرصه‌های مختلف مأموریتی، از ابتدای سال ۱۳۹۹، قرارگاه جهادی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه شکل گرفت و جلسات متعددی برای تولید بسته‌های مخصوص این ایام برگزار شد.

سه محور اساسی مرکز خدمات برای مقابله با کرونا، «ارتقای ساز و کارهای الکترونیک و کاهش و حذف مراجعات حضوری»، «تعریف ساز و کارهای غیرحضوری و غیر تجمعی جایگزین برای خدمات جاری» و «تعریف خدمات خاص ایام کرونا» است و قرارگاه جهادی مرکز، مبتنی بر رویکرد هدفمندسازی خدمات، بر رویکرد سوم (تعریف خدمات خاص ایام کرونا) متمرکز شده است.

در همین راستا، در عرصه‌های مختلف و برای گروه‌های مختلف مرکز، خدمات متنوعی تعریف شده است که امیدواریم به مدد الهی و عنایت حضرت ولیعصر (عج) و همت جهادی همکاران مرکز، شاهد به ثمر نشستن برنامه‌های پیش‌بینی شده باشیم.

از جمله برنامه‌های در نظرگرفته شده، می‌توان به «برگزاری وبینار و کلاس‌های مجازی در موضوعات بهداشتی و همچنین موضوعات فرهنگی خانواده»، «برگزاری مسابقات مجازی و برگزاری چالش‌های جذاب در حوزه تفریح و نشاط خانواده و همچنین در عرصه مباحث بهداشت و سلامت»، «ارائه مشاوره تلفنی خانواده»، «انتشار مجله الکترونیک در حوزه خانواده و حوزه بهداشت و سلامت»، «توزیع بسته فرهنگی ایام کرونا میان اقشار خاص جامعه هدف، از جمله خانواده‌های مبتلایان، متوفیان، و طلاب جهادی»، «برقراری دوره‌های کوتاه‌مدت حفظ قرآن کریم به صورت تلفنی»، «تمهیل اقساط وام برای گروه‌های خاص جامعه هدف»، و «ضد عفونی کردن منازل بیماران و متوفیان»، اشاره کرد.

انتهای پیام/۳۱۳/۳۰

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha