به گزارش خبرگزاری حوزه، معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان قم در خصوص دو گفتگوی زنده اینترنتی با حضور اساتید برجسته روانشناسی قم گفت: این دو گفتگو در بستر شبکه اجتماعی اینستاگرام و به صورت آنلاین به دو موضوع روانشاختی پرداخت.
محمد مصباحی بیان کرد: “تعارضات درون خانواده در بحران کرونا” عنوان نخستین گفتگو بود که در آن متخصصان روانشناسی به به بحث خشونت خانگی علیه زنان و خانواده، کودک آزاری، خشونت علیه سالمندان و بعضا علیه مردان و نحوه برخورد با این وضعیت و اصلاح سبک زندگی و مهارت های ارتباطی در قرنطینه خانگی پرداختند.
وی با تاکید بر اینکه این مباحث در ادامه ی فعالیت های روانشناختی تیم های سحر هلال احمر قم در فضای مجازی ادامه دارد افزود: بر این اساس دومین گفتگو با عنوان “سوگ ناتمام در بحران کرونا” شب گذشته برگزار شدکه در آن مباحثی همچون، تعریف و مراحل سوگ، داغدیدگی، نحوه همدردی با خانواده های متوفیان مورد بررسی قرار گرفت.
مصباحی تصریح کرد: برگزاری ختم در فضای مجازی، مداخلات مورد نیاز حضوری و غیرحضوری، پیشگیری از آسیب های ناشی از سوگ تاخیری و ناتمام در بازمانده ها و اطرافیان متوفی از دیگر مباحث مورد بحث در این گفتگوی اینترنتی بود.
مسئول تیم مداخلات روانی اجتماعی جمعیت هلال احمر قم گفت: حفظ و ارتقای سلامتی روان گروه هدف، تقویت مهارت های اجتماعی و خودمراقبتی در این ایام از اهداف برگزاری این گفتگوی زنده به شمار می رود.
گفتنی است، در این دو برنامه آنلاین که هرکدام به مدت یک ساعت و نیم برگزار شد، حدود ۲۰۰۰ نفر از متخصصان روانشناسی، دانشجویان و عموم مخاطبان از آن استقبال کردند.
یادآور می شود: پیش از این و از آغاز بحران کرونا در قم و به همت تیم سحر هلال احمر استان و همکاری ۷۰۰ روانشناس از سراسر کشور ۶۶۰ محتوای حمایت روانشناختی در کرونا در کارگروه تخصصی روانشناسان تولید و در فضای مجازی منتشر شد.