به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مازندران، حجت الاسلام لطیف صادقی، معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران در دیدار جمعی از طلاب جهادی با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان بر ضرورت بهره گیری معنوی جهت تهذیب نفس تأکید کرد.
وی با بیان این که ماه مبارک رمضان ماه میهمانی خدا و بهار قرآن است، افزود: طلاب و روحانیان به عنوان قشری که وظیفه نشر معارف دینی در جامعه را عهده دار هستند باید بیش از پیش نسبت به انس با کلام الهی توجه کنند.
حجت الاسلام صادقی با تأکید بر این که انس با قرآن بهترین راه مقابله با وسوسه های شیطانی است، خاطرنشان کرد: مأنوس شدن با کلام الهی انسان را از انحراف ها مصون نگه خواهد داشت.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که ماه مبارک رمضان ماه دعا، نیایش و توسل به درگاه خداوند متعال است، تصریح کرد: باید از همه لحظات معنوی ماه مبارک رمضان در جهت اصلاح درون بهره گیریم.
استاد حوزه علمیه مازندران یکی از شاخصه های مهم ماه مبارک رمضان را دستگیری و کمک به محرومان دانست و خاطرنشان کرد: در این روزهای با فضیلت باید به فکر فقرا و محرومان جامعه باشیم.
حجت الاسلام صادقی با بیان این که متأسفانه به دلیل شیوع ویروس کرونا بخشی از جامعه با مشکلات اقتصادی بسیاری مواجه شده اند، گفت: باید با وحدت و همبستگی گره از مشکلات فقرا و نیازمندان بگشاییم.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران به تلاش شبانه روزی گروه های جهادی طی دو ماه اخیر در مقابله با ویروس کرونا و کمک به مردم اشاره کرد و افزود: طلاب، روحانیان و مبلغان دینی در این مدت بار دیگر ثابت کردند کنار مردم هستند و همه توان خود را برای رفع مشکلات آنها به کار خواهند گرفت.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که طلاب جوان و جهادی در این مدت صحنه های ارزشمندی از تکلیف مداری و مسؤولیت پذیری خود را به نمایش گذاشتند، گفت: حضور پررنگ طلاب و روحانیان جهادی در عرصه خدمت رسانی به مردم موجب تقویت پیوند میان این قشر با مردم شده است.
حجت الاسلام صادقی با اشاره به این که حضور طلاب و روحانیان در عرصه خدمت رسانی به مردم، خالصانه و بدون هیچ چشم داشتی است، افزود: این در حالی است که رسانه های بیگانه از ابتدای شیوع ویروس کرونا تلاش کردند تلاش های جامعه حوزوی کشور را تضعیف کنند.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که تلاش های جهادی طلاب و روحانیان تا آخرین لحظه ریشه کنی ویروس کرونا ادامه خواهد داشت، خاطرنشان کرد: بسیاری از طلاب و روحانیان جهادی، مدارس علمیه را به پایگاهی برای خدمت به مردم و کادر درمانی و بیمارستانی تبدیل کردند.
استاد حوزه علمیه مازندران به تولید و توزیع هزاران ماسک بهداشتی و همچنین مواد ضدعفونی کننده از سوی طلاب مدارس علمیه اشاره کرد و گفت: لوازم بهداشتی از سوی طلاب جهادی در میان مردم نیازمند توزیع شد.
نظر شما