پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
کد خبر: 899255
۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۹
مصطفی میرزایی

مسئول هیئت رزمندگان ثارالله همدان گفت: معتقدیم اگر هیئتی‌ها در عرصه مذهبی و فرهنگی میان‌دار هستند، می‌توانند در ارائه خدمات اجتماعی نیز میان‌دار خدمت باشند و شاهدیم که اکثر حسینیه‌های کشور به کارگاه تولید ماسک و... تبدیل شده اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در همدان، مصطفی میرزایی، ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تشکل‌های مردمی و هیئات مذهبی سهم زیادی در موفقیت مبارزه با کرونا و شیوع آن دارند، اظهار کرد: فعالیت‌های جهادی این هیئت  در سه ماهه اخیری جریان‌ساز در سطح کشور در برخی رویدادها به ویژه میان‌دار خدمت‌رسانی بوده است.

وی با بیان اینکه هیئت رزمندگان ثارالله همدان مردمی است، ادامه داد:  این هیئت منتسب به دستگاهی نیست و با کمک‌های مردمی فعالیت دارد، اما به دلیل اینکه از ابتدا پایه‌ریز آن شهید حاج حسین همدانی بوده و رزمندگان و شهدا در دوران دفاع مقدس در حسینیه ثارالله هیئت را برپا کرند، تصور می‌شود منتصب به سپاه باشد، اما این طور نیست.

میرزایی با اشاره به اینکه خوشبختانه هیئت پویایی است،عنوان کرد: این هیئت محلی است برای همه کسانی که قصد دارند کار جهادی داشته باشند و بستر برای اینگونه افراد در هیئت به خوبی فراهم است.

مسئول هیئت رزمندگان ثارالله همدان، نداشتن مکان مناسبی برای هیئت را یکی از مشکلات اصلی دانست و گفت: حضور موفق هیئت رزمندگان ثارالله همدان در استان خوزستان اردیبهشت سال ۹۸ که نخستین فعالیت جهادی هیئت بود که ۶روز در شهرستان شوش خدمات ارزنده ارائه داده شد.

حضور چشمگیر جوانان در هیئت رزمندگان ثارالله همدان

وی با اشاره به خوشبختانه قاطبه جمعیت هیئت رزمندگان ثارالله همدان جوان هستند، افزود: اسفند ماه ۹۸ رهبر انقلاب دستورالعملی دادند مبنی بر این که کمک به سلامت جامعه حسنه است و ما این کد را از رهبر انقلاب دریافت کردیم و فعالیت خود را آغاز نمودیم.

میرزایی تشریح کرد: در مرحله نخست پیرو سخنان رهبر انقلاب، برنامه‌های فیزیکی هیئت تعطیل و حسینیه مجازی راه‌اندازی و جلسات هفتگی هیئت در صفحه اینستاگرام بدون حضور جمعیت برگزار شد.

وی از راه‌اندازی پویش «میان‌داران سلامت» خبر داد و اضافه کرد: معتقدیم اگر هیئتی‌ها در عرصه مذهبی و فرهنگی میان‌دار هستند، می‌توانند در ارائه خدمات اجتماعی نیز میان‌دار خدمت باشند و در همین جهت شاهدیم که اکثر حسینیه‌های کشور به کارگاه تولید ماسک و... تبدیل شده است.

مسئول هیئت رزمندگان ثارالله همدان تصریح کرد: نخستین فعالیت پویش میان‌داران سلامت، جذب خیرین و نیروهای جهادی بود که ۳۸۰ نفر از خدام خانم و آقای هیئت جهت فعالیت در پویش ثبت‌نام کردند.

۵مرحله از پویش میان‌داران سلامت انجام شد

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۵مرحله از پویش انجام شده است، ادامه داد: مرحله نخست در اسفندماه سال ۱۳۹۸ با ضد عفونی معابر، بازار و مراکز تجاری، ناوگان اتوبوسرانی، تاکسیرانی و آسایشگاه سالمندان انجام شد و در پایان سال گذشته قریب ۲هزار بسته بهداشتی شامل ماسک، دستکش و محلول ضدعفونی‌کننده توزیع شد.

این فعال فرهنگی از کمک ۵۵ میلیون تومانی خیرین به مرحله نخست پویش خبر داد و  عنوان کرد: در اوایل فروردین سال جاری ۵کارگاه تولید و دوخت ماسک و لباس مدافعان سلامت راه‌اندازی شد که یکی از این کارگاه‌ها در لالجین فعالیت دارد و فعالیت آنها تاکنون ادامه دادرد.

میرزایی افزود: تاکنون قریب ۵۰هزار ماسک و ۳هزار و ۸۰۰ لباس مدافعان سلامت دوخته شده است.

وی خاطرنشان کرد: در مرحله دوم فعال کردن کمیته هیئت ستاد مردمی مبارزه با کرونا استان همدن را بر عهده گرفتیم و تولید رسانه‌ای با موضوع دعوت وعاظ و مداحان جهت کمک به ستاد مردمی و تحقق اجتماع من‌القلوب از جمله اقدامات هیئت در ستاد مردمی است که قریب ۲۰ هیئت مذهبی ذیل پویش میان‌داران سلامت در کنار هم فعالیت کردند.

مسئول هیئت رزمندگان ثارالله همدان بیان کرد: اقدام دیگر که در شهر همدان جریان‌ساز شد، تولید آبمیوه‌های طبیعی ویژه بیماران کرونایی و کادر درمان است که بالغ بر هزار بطری آبمیوه تهیه و توزیع شد.

وی تأکید کرد: مرحله سوم پویش میان‌داران سلامت با امر رهبر انقلاب در نیمه شعبان با عنوان کمک مؤمنانه آغاز شد و در مرحله نخست ۲۷۰ بسته غذایی به ارزش ۳۵۰ هزار تومان برای هر بسته توزیع شد و مرحله دوم این اقدام همزمان با ولادت امام مجتبی علیه‌السلام انجام خواهد شد.

آماده‌سازی ۸۰۰ بسته حمایتی در مرحله دوم کمک مؤمنانه

وی با بیان اینکه حدود ۸۰۰ بسته پیش‌بینی شده و در حال آماده‌سازی است، گفت:  در مرحله چهارم برآورد کردیم که کمک مؤمنانه مدنظر رهبر انقلاب منوط به توزیع بسته غذایی به نیازمندان نیست، لذا  گروه جهادی را به سمت رزمایش خدمت مؤمنانه سوق دادیم که در این جهت جمعه‌های ماه مبارک رمضان مهمان روستاهای محروم باشیم.

وی ادامه داد: خوشبختانه در نخستین روز از جمعه ماه مبارک در روستای دارقشلاق شهرستان کبودراهنگ حضور یافتیم و  اقداماتی از قبیل غربالگری سلامت، ویزیت رایگان، تزریقات، مشاوره و بیان احکام، فراهم کردن لحظات شاد برای کودکان و اطعام و توزیع غذای گرم هنگام افطار را انجام دادیم.

میرزایی خاطرنشان کرد: روستاهایی که خانه بهداشت ندارند و مسجد آن فعال نیست را مد نظر قرار دادیم و پیگیر رفع مشکلات روستا مانند آب‌شیرین‌کن روستا توسط اداره آب و فاضلاب و گازکشی مسجد روستا توسط اداره گاز شدیم که تا یک هفته آتی انجام خواهد شد.

وی افزود: بازسازی چند خانه که نیاز به این کار دارد بعد از ماه مبارک رمضان انجام خواهد شد لذا جهاد در تمام ایام سال ادامه دارد.

توزیع ۳۰۰ غذای گرم به نیازمندان

مسئول هیئت رزمندگان ثارالله همدان اذعان کرد: مرحله پنجم ایجاد آشپزخانه و اطعام علی‌یاوران است که ذیل پویش میان‌داران سلامت از نخستین شب جمعه ماه مبارک رمضان کار خود را آغاز کرد و  طبخ غذای گرم برای افطاری را در پیش گرفته ایم.

این فعال فرهنگی افزود: در این آشپزخانه روزانه ۳۰۰ پرس غذا طبخ و به نیازمندان شناسایی شده توزیع می‌شود. همچنین کاروان شادی در میلاد امام مجتبی علیه‌الاسلام همانند نیمه شعبان برپا خواهد شد که کاری مبتکرانه از گروه سرود هیئت بود.

وی ا عنوان کرد: هیئت رزمندگان ثارالله همدان رویه رزمندگان و شهدا که در همه عرصه‌ها حضور داشتند را در پیش گرفته است و الگوی سایر هیئات مذهبی خواهد شد.

میرزایی ابراز کرد: در شرایطی که سایر کشورها با مشکلات عدیده روبه رو هستند، نظام جمهوری اسلامی ایران با حضور چشمگیر مردم و جوانان کار را به خوبی پیش می‌برد.

وی اظهار کرد: گلِ کار نیروهای جهادی هیئت رزمندگان ثارالله همدان، سرکشی از خوابگاه دانشجویان غیرایرانی در همدان با عنوان «گروه‌های جهادی، سفیران رأفت اسلامی» است که بسته‌های بهداشتی و فرهنگی بین آنها توزیع شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha