حجت الاسلام والمسلمین حمید ملکی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اشاره به نشست خود با مسئولان حوزه علمیه استان خوزستان، گفت: درنشستی که با مدیر حوزه علمیه خوزستان داشتم، مقرر شد در اولین فرصت دوره آموزشی برای مدیران، اساتید و معاونین تهذیب مدارس علمیه در راستای آمادگی این عزیزان برای اجرای طرح جهاد تربیتی داشته باشیم.
وی افزود: اگر فضای کرونایی کماکان ادامه داشته باشد، مقدمات برگزاری این دوره را به صورت غیرحضوری فراهم خواهیم کرد. در حال حاضر نیز صوت و فیلم آموزش های مربوط به این طرح در حال آماده سازی است که به استان فرستاده و در اختیار اساتید، مدیران و معاونین تهذیب قرار خواهند گرفت.
معاون تهذیب حوزه های علمیه بیان داشت: از دیگر مصوبات این جلسه برگزاری دوره های آموزشی مشاوره برای مسئولین و اساتید حوزه علمیه خوزستان بود. ما این آمادگی را داریم که دوره های تخصصی مشاوره را در استان ها برگزار کنیم.
وی افزود:مرکز مشاوره اسلامی امام خمینی(ره) قم، آماده است دوره هایی را با تخصص های مختلف در استان ها برگزار نماید. این طرح که هم با مدیریت حوزه علمیه خوزستان و هم در جلسه ای دیگر با مدیریت حوزه علمیه سیستان و بلوچستان و همچنین استان هرمزگان مطرح و به تصویب رسید، در صورت ادامه یافتن شرایط کرونایی به صورت مجازی برگزار خواهد گردید.
معاونت تهذیب حوزه های علمیه، با بیان این که آمادگی برگزاری این دوره ها را برای مدارس علمیه سایر استان ها نیز داریم گفت: هدف از برگزاری این دوره ها تشکیل شورای تهذیب در مدارس مذکور، متشکل از مدیر، دو یا سه نفر ازاساتید تأثیر گذار و نیز معاون تهذیب مدرسه، به جهت مسئله شناسی و حل مسائل تربیتی در مدارس می باشد.
وی به دیگر طرح های اجرایی معاونت تهذیب حوزه های علمیه کشور اشاره کرده و گفت:برنامه های دیگری که برای مدارس علمیه همه استان ها در نظر گرفته شده و از سال تحصیلی پیش رو به بعد اجرا خواهند شد در حوزه قرآن، حدیث، و احکام است تا در نهایت طلاب پس از طی دوران سطح یک علوم حوزوی، توانایی تدریس قرآن کریم و احکام و نیز تحفّظ حداقل ۲۰ آیه و ۲۰ حدیث در هرترم تحصیلی را تحت عنوان طرح ۲۰-۲۰ کسب نمایند.
حجت الاسلام والمسلمین ملکی گفت: اجرای طرح ۲۰-۲۰ و تدریس قرآن و احکام الزامی بوده و معاونین تهذیب مدارس می بایست آن را به طور حتمی اجرایی نمایند.
نظر شما