به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، دکتر نفیسه مرادی امروز در نشست خانواده و آسیبهای اجتماعی که به همت موسسه خانواده اسلامی و تربیت معنوی خاتم و همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر استان و معاونت اجتماعی استانداری قم در سالن امام رضای فرمانداری قم برگزار شد، اظهار داشت: در خانواده روابط افراد بر روی یکدیگر تأثیر میگذارد و بر روی کل نهاد خانواده تأثیر میگذارد و برای اینکه بتوانیم خانواده را به جایگاه اصلی خودشان بازگردانیم نیاز داریم تا شناخت بهتر و علاوه بر آن پیشبینی بهتری از افراد و خانوادهها داشته باشیم.
وی ادامه داد: شناخت زودهنگام آسیبها موضوع مهمی است که در جلوگیری از بروز آسیبهای اجتماعی در خانوادهها تأثیرگذار است.
مرادی بیان داشت: بهعنوانمثال در پدیده ازدواج سفید این موضوع در دهه ۱۹۶۰ میلادی در اروپا رواج یافت و در دهه ۹۰ در کشورمان ظهور کرد بهطوریکه رهبر انقلاب نیز به این موضوع اشاره کردند و آن را سیاهترین نوع ازدواج برشمردند.
وی تأکید کرد: این موضوع نشان میدهد که ما باید نشانهگذاری و آیندهنگر خوبی درزمینهٔ آسیبهای پیش روی جامعه و خانواده داشته باشیم.
پژوهشگر مطالعات اسلامی زنان ابراز داشت: در جامعه متأسفانه خانوادههایی شکل میگیرند که با اصل تشکیل خانواده منافات دارد.
وی به موضوع آزار زنان اشاره کرد و گفت: باید فضایی را ایجاد کنیم که زنان آزارهایی که میبینند را در خانواده بیان کنند و این امکان برای بیان برای آنها فراهم شود.