به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از گرگان، اشرف قانعی زارع در نشست اخلاق طلبگی با محوریت "بایسته های طلبگی از منظر رسول اکرم(ص) و ائمه معصومین(علیهم السلام)"، در جمع طلاب مدرسه علمیه فاطمه الزهراء(سلام الله علیها) بیان کرد: طلاب علوم دینی پیش از آنکه با مقوله طلبگی روبرو شوند، به آداب مسلمانی پایبند بوده و مطابق دستورات الهی عمل می کردند.
وی با بیان اینکه طلاب علوم دینی، از نظر صنفی و شغلی از تبار پیامبران هستند و این مهم افتخارآمیز و مسئولیت آفرین است، تاکید کرد: پیامبران در راه دفاع از دین و تحقق ارزش های الهی تلاش کرده و به تعلیم، تربیت و هدایت مردم پرداختند؛ در این راستا، وظیفه طلاب علوم دین چیزی جز این نیست که برای تربیت انسان های صالح آماده خدمت باشند.
مدرس مدرسه علمیه فاطمه الزهراء(سلام الله علیها) بندرترکمن، طلاب را یک نیروی فرهنگی و عنصر تعلیمی-تربیتی در جامعه برشمرد و افزود: طلبه امروز، عالمِ فردا است؛ عالم دین و وارث انبیای الهی که مامور تعلیم و تربیت جامعه اند؛ مراد از تعلیم، تعلیم کتاب و حکمت حضرت حق و مراد از تربیت، تربیت معنوی انسان ها است.
وی در بحث از تربیت اضافه کرد: یکی از اهداف امر به معروف و نهی از منکر، تربیت انسان ها و تحول درونی آنان است که اگر انسان با انجام این فریضه تاثیرگذار باشد، به هدف اعلا و غایت اصلی امر به معروف رسیده است.
قانعی زارع در بیان هویت طلبگی، اظهار کرد: هویت طلبه، با دین خدا گره خورده است؛ باید در راه شناخت عمیق دین خدا، ابلاغ، دفاع و اجرای آن کوشا باشد و تمام سرمایه، توان و زمان خود را عمدتا به ارتباط با منابع دینی و تلاش برای فهم و گسترش زندگی دینی در سطح جامعه صرف کند.
وی، رسول اکرم(صلی الله علیه و آله) را کامل ترین الگو برای بشریت برشمرد و خاطرنشان کرد: اخلاق و رفتار نیکو از برترین صفات کمالی انسان است، لذا هر فردی که در پی سعادت ابدی در تمام جهات و رفتارها است، پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) را الگوی خود قرار دهد؛ طلاب علوم دینی نیز با رفتار و اخلاق خویش بایستی دیگران را همراه خود سازند.