به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، در تهران، ملک محتشم خان، دبیر کل جماعت اسلامی سراسر هند در سخنانی در مراسم افتتاحیه سی و چهارمین کنفرانس وحدت که به صورت مجازی در حال برگزاری است، افزود: ما میخواهیم بین همه انسان های جهان وحدت ایجاد شود، اما امتی که خواهان وحدت بین مسلمانان جهان است باید در درون خودش هم متحد باشد، تفاوت های نژادی و قومی نتوانسته است که مسلمانان را از یکدیگر جدا کند، ما باید از اختلافات بگذریم و بالاتر از این موضوعات کار کنیم. مسلمانان باید طبق اصل وحدت و آموزه های قران و پیامبر (ص) از همه اختلافات و فرقه گرایی و تعصب دینی بالاتر روند زیرا همین قدرت وحدت سبب میشود که همه اقوام عالم با هم متحد شوند.
وی اظهارداشت: ما باید از طریق این کنفرانس وحدت اسلامی برای برادران دینی قدم برداریم و جهت رشد جامعه اسلامی از ظرفیت های موجود استفادہ بهینه کنیم. ما باید به مسئولان کشورها و مردم مسلمان پیام دهیم که آنها توانمندهای بسیاری دارند و باید به طور همه جانبه با افراط گرایی مقابله نمایند.
دبیر کل جماعت اسلامی سراسر هند با اشاره به شرایط کرونایی دنیا گفت: امروز جهان اسلام و تمدن کنونی به اسیب دردناکی مبتلا هستند و همه جریان ها و اندیشه ها اعم از ملی گرایی، جمهوریت، لیبرالیسم و مدافعان حقوق بشر و حقوق زنان بر نحوه مقابله با این بیماری تمرکز کرده اند.
وی ادامه داد: این در حالی است که دنیای انسانیت امروز دچار بحران های فکری و اخلاقی شده است و در چنین شرایطی برگزاری کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی پیام آور این اصل است که ما باید پیام رسول گرامی(ص) را به گوش مردم جهان برسانیم، تا جهان از بحران فکری و اخلاقی نجات یابد، این بزرگترین مسئولیت این کنفرانس بین المللی است».
ملک محتشم خان افزود: در حال حاضر جهان دچار اپیدمی کرونا شده است و متخصصین بهداشت و درمان برای محفوظ ماندن از این اپیدمی تدابیری در پیش گرفته اند و ما باید طبق آن عمل کنیم، اما کرونا ما را متوجه این مسئله کرده است که به رغم این همه پیشرفت های پزشکی، یک ویروس کوچک توانسته جان همه را به خطر بیاندازد و جهان را به چالش بکشاند که معنای آن این است که انسانها باید جلوی قدرت و طاقت و بزرگی و کبریای و عظمت خدا سرتسلیم خم کنند و به سوی خالق خود حرکت کنند.
وی با اشاره به اینکه این کنفرانس بین المللی وظیفه دارد که جهانیان را آگاه کند و مشخص نماید که این ویروس چه تبعاتی دارد و انسانها از نظر معنوی چگونه باید با آن رو به رو شوند، گفت: ما امروز می خواهیم توسط این کنفرانس به جهان اسلام، دولتمردان کشورهای اسلامی، مسئولان و مردم این پیام را بدهیم که ما باید در بخش آموزش و پرورش امت اسلامی را رشد دهیم، تا مسلمانان در زمینه های صنعتی، کشاورزی، فناوری اطلاعات، بهداشت و درمان، صنعت دفاعی، تحقیق و پژوهش، رشد کنند و به سایر کشورهای جهان هم کمک کنند. کنفرانس وحدت اسلامی باید محملی برای یافتن راهکارهای پیشرفت در این زمینه ها باشد.
انتهای پیام ۳۱۳/۱۷
نظر شما