به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، نشست علمی پژوهشی با موضوع «زن در قواعد و قواره ی آراء جهانی» به صورت برخط و از طریق سامانه سیما با سخنرانی هدایت فرحبخش،محقق مباحث اجتماعی در مدرسه علمیه الزهرا(س) فریدن برگزار شد.
فرحبخش گفت: زن در نگاه اقوام و ادیان موضوعی است پیچیده و متناقص، هر کس از بُعدی به این مسئله پرداخته و انگاشته است که هر آنچه او می گوید درست و خالی از اغراق بوده و حقیقت آن است که در بیان آنها جاری می شود، این مسئله ناشی از دو چیز است. الف: عدم آگاهی از جوانب و مصادر موضوع یعنی زنان، ب: عصبیت های ناشی از برداشت های قومی و قبیله ای یا رویدادهای غیرطبیعی.
وی گفت: لازمه شناخت مفاهیمی مانند غرب گرایی و غربزدگی، اومانیسم، انقلاب صنعتی، مدرنیسم، فمینیسم، شبه لیبرال(تفکر لیبرالیستی) و رنسانس می تواند ما را برای رسیدن به نکات مطروحه در این باره کمک کند.
استاد حوزه گفت: چرایی پدیداری این نظرات متعدد و متناقص به دلایل مختلف صورت گرفته است که هر کدام برگرفته از یک منشأ غیرحقیقی بوده و تفاوت آنها نشانه ناتوانی و نارسایی اندیشه های معمول در این باره به حساب می آید. این عقاید هر کدام در جایگاه خود و از ابعاد مختلف باید مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار بگیرد و با واقعیت مسئله مقایسه شود.
نظر شما