به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در هرمزگان، حجت الاسلام و المسلمین سید کمال هاشمی دولابی شب گذشته در نشست مجازی طلاب مدرسه علمیه ریحانة الرسول جزیره قشم به شرح قصار اول نهجالبلاغه پرداخت و بیان کرد: آمیختگی حق و باطل در بسیاری از حوادث زندگی انسان در حال وقوع بوده که دلیل آن سخنان زیبا، سوابق مبارزاتی، سیاسی و اجتماعی بعضی از افراد است که آنها را حق جلوه داده و سبب جلب اعتماد افراد میشوند.
وی ادامه داد: اعتماد به افراد خوشسابقه امری عقلایی است اما گاهی اوقات آن شخصیتها نیز دچار لغزش می شوند و با سوء استفاده از حسن اعتماد مردم، عقیده باطل خود را حق نشان می دهند و جامعه را دچار فتنه میکنند.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان حدیثی از حضرت علی علیهالسلام در نهج البلاغه که می فرمایند «کُنْ فِی الْفِتْنَةِ کَابْنِ اللَّبُونِ لَا ظَهْرٌ فَیُرْکَبَ وَ لَا ضَرْعٌ فَیُحْلَبَ»، تصریح کرد: هنگام فتنه ها که حق و باطل با هم در آمیخته و انسان دچار تردید در تصمیم گیری میشود، باید مانند شتر دو ساله ای که نه سواری دارد و نه کسی او را میدوشد عمل کرد.
حجتالاسلام والمسلمین هاشمی دولابی افزود: امیرمومنان علی علیه السلام مردم را از نقش غیر فعال و خنثی به گونهای که دیگران از وی سوءاستفاده نموده تا به مطامع خود دست یابند بر حذر میدارد.
وی تأکید کرد: مطمئنترین راه نجات در فتنهها، عبرت گرفتن از تجربه ۴۰ ساله انقلاب شکوهمند اسلامی و پیروی از پرچمدار انقلاب و ولایت فقیه است.
استاد حوزه و دانشگاه با اظهار تأسف از افرادی که به دلایل مختلف راه خود را از ولایت فقیه جدا نمودهاند، بیان کرد: سرنوشت این افراد از راه مستقیم تغییر یافت و دچار فتنه های مختلف در دوران ولایت امام خمینی(ره) و رهبری آیت الله خامنه ای(حفظهالله) شدند.
انتهای پیام/