پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۲
خواهران طلبه سیره انبیا و اوصیا را در پیش بگیرند

حوزه/مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور گفت: حوزه های علمیه خواهران باید روش و سیره حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س) را در پیش گرفته تا بتوانند در همه موقعیت ها تاثیرگذار باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از هرمزگان، حجت الاسلام و المسلمین بهجت پور  به مناسبت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه در همایش مجازی طلیعه حضور طلاب جدیدالورود سال تحصیلی ۱۴۰۰ـ۱۳۹۹ حوزه های علمیه خواهران کشور که با حضور مجازی طلاب سراسر کشور برگزار شد، با اشاره به آیه«یا أَیُّهَا الرُّسُلُ کُلُوا مِنَ الطَّیِّباتِ وَ اعْمَلُوا صالِحاً»و اینکه حوزه های علمیه فرصتی برای استفاده از مائده های معنوی هستند که طلاب باید به بهترین شکل از آنها بهره گیرند بیان کرد: طلبه باید مراقب غذای جسم و روح خود باشد تا به توفیق انجام عمل صالح دست یابد.

مدیر حوزه های علمیه خواهران تأکید کرد: اولین انتظار به عنوان شکرگزاری از نعمت ورود به حوزه، استفاده از دانش و تربیت های موجود در این مکان است.

وی تصریح کرد: عمل صالحی که از دریافت پاک طلبه انعکاس پیدا کند، سبکی از زندگی یک طلبه است که ظهور و بروز پیدا می کند و باید گفت از ورود طلبه ها به حوزه تا زمانی که از این مکان فاصله می گیرند باید از یک متدین عادی به یک طلبه رشد یافته در حوزه دین تبدیل شده و این باید در منش، رفتار، اندیشه و خواسته های آنها تجلی پیدا کند.

مدیر حوزه های علمیه خواهران با اشاره به حدیث «حسنات الابرار سیئات المقربین»، بیان کرد: درست است کار نیکی که دیگران انجام می دهند جایز نبوده و مجازات الهی به دنبال دارد اما برای مقربان و طبقات پایین تر تکلیفش بالاتر و سنگین تر بوده و انتظاری که از آنهامی رود از طبقه پایین تر نمی رود.

حجت الاسلام و المسلمین بهجت پور افزود: ایمان در آموزه های دینی، ۷ درجه است، هر کس در یک درجه قرار دارد و پیامبران و جانشینان آنها در بالاترین طبقه ایمان قرار داشته و طلاب که باید ادامه دهنده راه انبیاء باشند در این سطح قرار دارند.

وی تصریح کرد: تأسیس حوزه برای این است که انسان های مرجع و کسانی بسازد که ادامه دهنده راه معصوم باشند به طوری که فرق انسان عادی با یک طلبه مشخص باشد.

مدیر حوزه های علمیه خواهران با اشاره به آیات «ادفع بالتی هی احسن فاذا الذی بینک و بینه عداوة کانه ولی حمیم» بیان کرد: زی طلبگی یعنی بداند چگونه در شرایط مختلف به مثابه یک انسان فرهیخته و تاثیر گذار، رفتار کرده و با بردباری در دراز مدت بتواند بدترین ها را تبدیل به بهترین کند.

وی با اشاره به اینکه بهترین روحانیون، کسانی هستند که با مردم زندگی کرده، باعث اصلاح رفتار و تفکر غلط آنان شوند، بیان کرد: بهترین علما با مردم زندگی کرده و آرام آرام مردم را رشد داده و به هدایت و مسیر الهی نزدیک می کنند.

حجت الاسلام و المسلمین بهجت پور در پایان افزود: خواهران طلبه باید سیره و روش انبیاء و اوصیاء، فاطمه زهرا و حضرت زینب سلام الله علیها را در پیش گرفته تا بتوانند در خانه، محله، مسجد و حسینیه در دیدارها در هر نشست و برخاست تربیت کنند و تأثیرگذار باشند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha