به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از گرگان، نشست پژوهشی با موضوع «اهمیت تحقیق و پژوهش از منظر مقام معظم رهبری و تاثیر آن در تمدن سازی اسلامی» با حضور جمعی از طلاب مدرسه علمیه کوثر در فضای مجازی برگزار شد.
در این نشست، حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر نصرتی با استناد به سخنان مقام معظم رهبری بیان کرد: باید کسب دانش و پژوهش را به عنوان یک نیاز اصلی جامعه و جهاد علمی دنبال کرد.
وی افزود: طبق منویات حضرت آیت الله خامنه ای باید رویکرد علوم وارداتی در دانشگاه ها را که ابزار اداره کشور محسوب میشوند، به صورت خودکفا تولید کنیم.
عضو هیئت امنای مدرسه علمیه کوثر علی آباد، به اهداف پژوهش پرداخت و گفت: رسیدن به مرجعیت علمی، حل مسائل کنونی و آینده کشور و رسیدن به استقلال علمی از مهمترین اهداف علم و پژوهش است.
حجت الاسلام نصرتی، طراحی نظام پژوهشی توسط نخبگان به منظور شوق جوانان به کسب علم و تحقیق را ضروری دانست و اظهار کرد: انقلاب اسلامی نیاز به پیشرفت دارد و برای این پیشرفت نباید وابسته به لکوموتیو دشمن باشد بلکه باید قوه محرک خودش را به حرکت درآورد.
وی لازمه پیشرفت مستقل را رسیدن به قله های علم و بومی شدن علم برشمرد و این امر را تنها راه رسیدن به علم مورد نیاز کشور دانست.
استاد حوزه با بیان اینکه علم تجربی و فناوری بنای اصلی علوم انسانی است، خاطرنشان کرد: اگر علوم فلسفی و انسانی پایه علوم مدرن شود، در تمدن سازی اسلامی میتوان با رویکرد علوم انسانی و اسلامی حرکت کرد.
حجت الاسلام نصرتی رسالت تمدن سازی اسلامی را بر عهده حوزههای علمیه دانست و گفت: با استناد به سخنان مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، تکفل جریان دادن فلسفه و تولید مبانی علوم انسانی باید با رهبری حوزه انجام شود.
وی در پایان، مهمترین اقدام جهت تحقیق و پژوهش را دغدغهمند بودن انسان معرفی کرد و افزود: انسان انقلابی و جهادی قطعا در تحقیقات خود دغدغه تمدن اسلامی را دارد و برای انجام پژوهش باید مطالعه و نیازسنجی جامعه اسلامی را در اولویت خود قرار دهد.
انتهای پیام./