به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از کرمان، آیت الله اعرافی، در جلسه شورای هماهنگی نهادهای حوزوی کرمان که در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، به تبیین اهمیت و جایگاه این شورا در حل معضلات و آسیب های اجتماعی پرداخت.
مدیر حوزه های علمیه کشور گفت: شرط تاثیرگذاری حوزه و روحانیت در عرصه های گوناگون داشتن دانش کافی، جامعه شناسی، سلیقه و تدبیر در کنار عزم و اراده جدی است و اینکه خود را بشناسد و به وظایف سنگینش آگاه باشد.
وی با اشاره به مسئولیت سنگین شورای هماهنگی نهادهای حوزوی استان کرمان در حل آسیب های اجتماعی، خاطرنشان کرد: این شورا در قبال همه معضلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی شهر و استان مسئولیت دارد. البته این حرف به معنای نادیده گرفتن مسئولیت سایر دستگاه های اجرایی نیست، اما مهم این است که این شورا جایگاه خویش را بشناسد و با یک نگاه کلان و راهبردی به مسائل شهر و استان نگاه کند.
آیت الله اعرافی اظهار کرد: من همواره از اینکه دستگاه روحانیت و نهادهای حوزوی به صورت گسسته و بدون هم افزایی با هم کار کنند ناراحت بودم، چرا که معتقدم از هم گسستگی مجموعه دستگاه های روحانیت و تبلیغی و دینی یکی از مشکلات کلیدی است و بر همین اساس از همان ابتدا دغدغه تشکیل شورای هماهنگی نهادهای حوزوی را داشتم.
مدیر حوزه های علمیه کشور با اشاره به اهمیت عزم و اراده و داشتن برنامه در پیشبرد کارها، تاکید کرد: این شورا ارزش دارد و بسیاری از کارها را می تواند انجام دهد و خیلی هم نباید منتظر فراهم آمدن بودجه و امکانات ماند، بلکه داشتن روحیه جهادی و برنامه کلان و راهبردی حتی با تنگناهای مالی موجب جلوبردن بسیاری از کارها می شود.
حوزه یعنی جامعه و خدمت و عجین بودن با مسائل اجتماعی
آیت الله اعرافی، نقش آفرینی حوزه و روحانیت در عرصه های گوناگون اجتماعی و خدمت رسانی را یک اصل مهم دانست و افزود: «حوزه علمیه» یعنی جامعه و خدمت و عجین بودن با مسائل اجتماعی؛ البته این نقش آفرینی طرح و برنامه لازم دارد.
مدیر حوزه های علمیه کشور در پایان اظهار کرد: با اینکه حوزه در عرصه های گوناگون برکات زیادی داشته است و از لحاظ کمیت رشد قابل قبولی داشته، اما باید بدانیم که از لحاظ کیفی باید بیش از پیش رشد داشته باشد و شورای نهادهای حوزوی استان در این عرصه می تواند رسالت مهمی داشته باشد.
انتهای پیام/
نظر شما