به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام میثم جراح زاده، پیش از ظهر امروز در سفر به استان بوشهر در نشستی با مدیر، معاونان و کارکنان مدیریت حوزه علمیه استان بوشهر با اشاره به تدوین برنامه پنج ساله حوزه های علمیه، گفت: برنامه های حوزه علمیه در قالب کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تدوین می شود که اکثر برنامه های طراحی شده در حوزه کوتاه مدت و در مدت زمان یکساله بوده است.
مدیر نظارت، ارزیابی و آمار دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی حوزه های علمیه افزود: در سال ۹۶ به دستور آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه کشور یک برنامه بلند مدت و میان مدت برنامه ریزی و در دست تدوین قرار گرفت که برنامه های میان مدت به صورت پنج ساله و برنامه های بلند مدت به صورت ۱۰ ساله و بیشتر است.
وی ادامه داد: در حال حاضر برنامه ریزی ها تا چشم انداز ۱۴۱۴ است که شامل سه برنامه میان مدت پنج ساله است. اولین برنامه میان مدت از سال آینده ابلاغ و به صورت رسمی در کشور اجرا می شود، این برنامه تا ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.
حجت الاسلام جراح زاده افزود: برای هر سازمانی که می خواهد قدمی بردارد مشخص کردن ماموریت آن سازمان و استراتژی آن بسیار مهم است. در حوزه علمیه طی سال های گذشته سند چشم انداز مشخص شده اما به صورت یکپارچه جمع بندی نشده بود از این رو حوزه علمیه تدوین یک برنامه در دستور کار قرار داد.
مدیر نظارت، ارزیابی و آمار دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبری حوزه های علمیه با بیان اینکه هر برنامه ممکن اشکالاتی را داشته باشد گفت: یکی از ایرادات ممکن است مساله زیرساختی باشد لذا می توان با همفکری کمک کرد تا این برنامه اصلاح و تدوین شود.
وی از برنامه ریزی تهیه سند آمایش حوزه های علمیه خبر داد و گفت: تدوین این سند در دستور کار است و پس از تکمیل آن در اختیار مدیریت های استانی حوزه قرار خواهد گرفت. داشتن آمار یکی از موارد بسیار مهمی است که می تواند در برنامه ریزی بهتر و دقیق تر کمک کند.
انتهای پیام/
نظر شما