به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، حجتالاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی، امروز در کارگاه توانمندسازی و روشنگری فرماندهان و رابطان بسیج طلاب استان لرستان که در سالن سپاه حضرت ابوالفضل (ع) برگزار شد، اظهار داشت: یکی از اقدامات علما و روحانیت در غیبت کبری، جمعآوری و حفظ میراثی است که از ائمه معصومین به ما رسیده است.
وی ادامه داد: با مرور بخشی از تاریخ اسلام و انقلاب می توانیم حضور روحانیت در عرصه های تاریخی برای صیانت از معارف اسلامی را درک کرد.
امام جمعه خرم آباد، حفظ معارف اسلامی و میراث گرانبهای پاسخگویی به مسائل روز جامعه را از دیگر وظایف روحانیت دانست و خاطر نشان کرد: مبلغان و روحانیون باید با با بصیرت افزایی و دانش دینی مخاطبان را ارتقاء دهند.
حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی، برقراری نسبت بین دین و زندگی را از دیگر وظایف روحانیت برشمرد و گفت: برای تحقق این امر باید مسیر برای مردم با اجرای برنامه های هدفمند تبلیغی روشن شود.
وی ادامه داد: کانون فرهنگی تمدن یکی از مولفههای اصلی تمدن اسلامی است و مرکزیت این کانون حوزههای علمیه هستند، لذا در این راه روحانیت رسالت سنگینی بر عهده دارند.
حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی در پایان خاطرنشان کرد: حوزههای علمیه باید با تدوین برنامههای ۱۰ساله بدانند به چه تعداد مبلغ و مدرس در سطوح مختلف حوزوی نیازمندند.
انتهای پیام
نظر شما