برهان احمدی از مشاور جشنواره فیلم کوتاه رضوی در گفتوگو با خبرگزاری حوزه، درباره آثار این دوره از جشنواره گفت: فیلم هایی که درباره موضوع اصلی جشنواره بودند، هرچند از لحاظ کمیت خوب بودند ولی از لحاظ کیفیت، ساختار و کارگردانی آنطور که باید و شاید زیاد راضی کننده نبودند بنابراین جا داشت فیلمهای بهتری ارایه شوند البته فیلم ها موضوعات خوبی داشتند اما بعضا در پرداخت چندان خوب عمل نکرده بودند.
وی افزود: به نظر می رسد باید در حمایت، داوری و ...فارغ از موضوع جشنواره هم به نقد بپردازیم. باید مقداری به دوستان راهنمایی داده شود تا متوجه شوند تنها ساخت فیلم موضوعی کافی نیست و نباید هدفشان تنها دریافت جایزه باشد. بیشتر باید حواسشان را جمع کنند تا در تکنیک و ساخت بیشتر دقت کنند.
احمدی توضیح داد: درباره کرونا فیلمهای نسبتا خوبی به چهاردهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه رضوی ارسال شده بود هرچند آنها هم به صورت شتابزده ساخته شده بودند و زاویه دید متفاوتی نداشتند. باید به اهمیت این جشنواره بیشتر پی ببریم. به نظرم در جشنواره خوبی مثل جشنواره فیلم کوتاه رضوی باید فیلمسازان با تجربه تر حضور یابند و در کنار حمایت از فیلمسازان جوان و کم تجربه تر و ایجاد انگیزه در آنها، کارگردانهای با تجربه تر و کارکشته تر بیشتر جذب این جشنواره شوند.
وی در پایان گفت: به نظرم بهتر است فیلمسازان مقداری به لایههای عمیقتری از موضوع جشنواره نگاه کنند و به آن نزدیک شوند. تعدادی از دوستان فیلمساز در سطح حرکت، به صورت شعاری عمل و به ظاهر قضیه توجه میکنند در حالی که باید به سیرت مسأله بیشتر پی ببرند، به اخلاق، مسایل معنوی، به مسایل انسانی و آنچه که به کرامت میپردازد، بیشتر توجه کنند و از ظواهر و شعار دور شوند.
چهاردهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه رضوی به دبیری سعید نجاتی با محوریت سیره علمی و عملی امام رضا علیه السلام به همت و مشارکت سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد بینالمللی امام رضا علیه السلام و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان نیمه اول اسفند ۹۹ در شهر گرگان برگزار خواهد شد.
انتهای پیام