چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۲
وظایف طلاب در قبال بیانیه گام دوم، تبیینی، اندیشه‌ای و میدانی است

حوزه/ حجت الاسلام قطبی با اشاره به ابعاد گسترده بیانیه گام دوم انقلاب گفت: تببین، ترویج و بازگو کردن لایه‌های بیانیه گام دوم، اولین وظیفه طلاب حوزه های علمیه است.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از اصفهان به نقل از روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، نشست علمی آنلاین «نقش و وظایف طلاب حوزه های علمیه در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب» از سوی مؤسسه آموزش عالی حوزوی مجتهده امین و با مشارکت مراکز تخصصی و آموزش عالی حوزوی خواهران استان اصفهان و با حضور رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان برگزار شد.

حجت الاسلام محمد قطبی، رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در این نشست به بیان تفاوت سند بیانیه گام دوم در مقایسه با اسناد گذشته پرداخت و تصریح کرد: مهمترین تفاوت این سند، عام بودن مخاطبان است به ویژه این که مخاطب نسل جوان در این بیانیه بروز و ظهور بیشتری دارد. تفاوت دوم آن است که این سند نوعی تبیین رسالت نسبت به دستاوردهای چهل ساله انقلاب و نیز برنامه های پیش روی آن است.

وی وظایف طلاب را در سه بخش، تبیینی، اندیشه ای، میدانی و عملیاتی بیان کرد و گفت: تببین، ترویج و بازگو کردن لایه های بیانیه گام دوم، اولین وظیفه طلاب حوزه های علمیه است و این سند به خاطر قالب بیانیه بودن آن، به گونه ای مختصر و فشرده از دستاوردهای چهل ساله و آینده پیش رو به سمت تمدن سازی سخن می گوید که بازنمای آن نیازمند تبیین و تفسیر است.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان افزود: کسانی می توانند این مأموریت را انجام دهند که اولا بیانیه را مطالعه کرده و فهمیده باشند، ثانیا اهداف و آرمان های نظام اسلامی را بشناسند و نیز قدرت بیان گفتاری یا رفتاری یا متنی بیانیه را در قالب کتاب، مقاله، تحلیل و... برای آحاد مردم به ویژه نسل جوان، داشته باشند.

وی روح کلی حاکم بر بیانیه گام دوم را سه کلید واژه جوان، امید و اراده دانست و اظهار کرد: در این بیانیه جوان، اصلی ترین موتور محرک و پیشران نظام جمهوری اسلامی در گذشته و حال معرفی شده که البته نیاز به دو بال، اراده و امید برای باورمندی و امیدواری نسبت به آینده و انجام اقدامات تأثیرگذار برای دستیابی به اهداف و آرمان های انقلاب  دارد.

حجت الاسلام قطبی در ادامه به بیان دومین وظیفه طلاب در تحقق بیانیه گام دوم پرداخت و گفت: نقش دوم طلاب حوزه های علمیه، نقش اندیشه ای است و در این بخش باید تولید فکر و اندیشه، تألیف و تدوین نظام های اجرایی، پاسخ به شبهات جدی و بحث های بنیادی و نظری انجام شود، به طور مثال باید در بعد مشروعیت و کارآمدی نظام یا در حوزه اندیشه سیاسی اسلام، ولایت فقیه و ... در مجامع علمی گفتمان سازی و نظریه پردازی شود. هدف بیانیه گام دوم رسیدن به تمدن اسلامی است که رهبر معظم اتقلاب برای رسیدن به آن ۷ محور را مطرح فرمودند که هر کدام به کار علمی و اندیشه دقیق و عمیق نیاز دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha