سه‌شنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۵
اشتغال‌زایی مددجویان اولویت کمیته امداد باشد | خیریه‌ها مدیریت و راهبری شوند

حوزه/ نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی گفت: اگر برای مددجویان اشتعال ایجاد شود و خودشان درآمدی داشته باشند خیلی بهتر از این است که هر ماه به آن‌ها مستمری داده شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در خراسان شمالی، حجت‌الاسلام والمسلمین رضا نوری، امروز در دیدار مدیرکل و مسئولان کمیته امداد امام خمینی (ره) استان، به تبیین اهمیت کمک به نیازمندان و دستگیری از محرومان پرداخت و اظهار کرد: موقعیت‌ها و بزنگاه‌هایی که در زندگی انسان پیش می‌آید بهترین جایگاه برای آزمایش و امتحان افراد است.

وی افزود: خداوند یکی را به ثروت و دیگری را به فقر می‌آزماید و همه این‌ها برکت است؛ اما نعمت و برکت بودن امتحان به این بستگی دارد که در مواجهه با این ابتلائات و آزمایش‌ها چگونه رفتار کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری اضافه کرد: به‌عنوان‌مثال شیوع ویروس کرونا مریضی و بیکاری و فقر را با خود آورد، ولی درعین‌حال آزمون بزرگی برای افراد گوناگون در حوزه‌های مختلف شد، ازجمله امتحان و آزمایشی برای ثروتمندان بود که چگونه در کنار نیازمندان و محرومان خواهند بود.

وی تصریح کرد: شیوع ویروس کرونا همچنین آزمون و محکی برای دستگاه‌های خدمات رسان و فرهنگی بود که در شرایط دشوار و کمبود بودجه چه میزان خدمات ارائه داده یا کار فرهنگی انجام می‌دهند، زیرا زمانی که فقر و بیکاری باشد کار فرهنگی آن‌گونه که باید و شاید جواب نمی‌دهد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: در این میان کمیته امداد امام خمینی (ره) در استان از جمله نهادهایی بود که در زمینهٔ ارائه خدمات مختلف حمایتی و فرهنگی توانست خوش بدرخشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری در ادامه با اشاره به رسالت‌های این نهاد، بر اهتمام ویژه به اشتغال‌زایی مددجویان تأکید و اظهار کرد: باید بحث اشتغال مددجویان جدی‌تر پیگیری شده و بیشتر اعتبارات در این بخش هزینه شود؛ زیرا اگر برای مددجویان اشتعال ایجاد کنیم به‌گونه‌ای که خودشان درآمد کوچکی داشته باشند خیلی بهتر از این است که هر ماه به آن‌ها مستمری بدهیم.

وی افزود: کمیته امداد باید در مقوله حمایت از مددجویان و اشتغال‌زایی برای آن‌ها، در کنار کار میدانی، نقش هدایتگری و راهبری نیز داشته باشد و دیگر نهادها و مجموعه‌ها را هم وارد عرصه کند.

رئیس شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی اضافه کرد: در این زمینه لازم است از ظرفیت مجموعه‌های مردمی بیشتر استفاده شده و تشکل‌های مردم‌نهاد و خیریه‌ها در محلات و مناطق مختلف فعال‌تر شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری با بیان اینکه خیریه‌های موجود در استان نیازمند مدیریت و راهبری هستند، گفت: مدیران این خیریه‌ها باید افراد صالح و شناسنامه‌دار باشند و فعالیت‌های آن‌ها مورد رصد و نظارت قرار گیرد تا عملکرد بهتر و بیشتری داشته باشند.

رئیس شورای زکات خراسان شمالی در خاتمه بر فرهنگ‌سازی پرداخت زکات در جامعه نیز تأکید کرد و افزود: در بحث زکات باید با اقدامات تبلیغی و تبیینی، مردم بیش از پیش توجیه شوند؛ زیرا اگر امر زکات برای اقشار مختلف جامعه به‌خوبی تبیین شود به‌تبع آن اقبال و استقبال از پرداخت زکات نیز افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha