پنجشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۷
انسان توبه‌کار محبوب خداوند است / نعمات زیادی در باطن ابتلائات دنیوی قرار دارد

حوزه/ سخنران حرم بانوی کرامت گفت: نزد خداوند چیزی محبوب‌تر از این نیست که انسان خطاکار به درگاه الهی پناهنده شود و از معاصی و جرم‌های خود توبه نماید.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید حسین مؤمنی طی سخنانی در حرم بانوی کرامت اظهار داشت: تمامی انسان‌ها در دنیا مورد آزمایش الهی قرار خواهند گرفت تا به‌واسطه ابتلائات و آزمایش‌ها بتوانند درجات عالی معنوی را کسب نمایند.

وی افزود: در بطن تمامی ابتلائات مؤمنین نعمات زیادی قرار دارد که بالاترین مضامین معرفتی ، اعتقادی ، اخلاقی و سلوکی در دعاهایی است که این ادعیه در بطن همین ابتلائات قرارگرفته است.

استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: انسان آنچه را خدا دارد به رخ خداوند بکشد و آن چراکه خود ندارد بر زبان جاری سازد که این مسئله در مناجات شعبانیه ذکرشده و انسان باید رازقیت، سامعیت و…خداوند را بلند فریاد بزند و آنچه را که خود ندارد را، عاجزانه از خداوند طلب نماید.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مؤمنی تأکید کرد: هیچ‌چیزی نزد خداوند محبوب‌تر از این نیست که انسان خطاکار به درگاه الهی پناهنده شود و از معاصی و جرم‌های خود توبه نماید.

وی یادآور شد: باب رحمت واسعه الهی بر روی همگان مفتوح است و کسانیکه از خداوند طلب مغفرت نکنند و به دنبال مغفرت الهی نباشند داخل بر جهنم خواهند شد.

سخنران حرم بانوی کرامت اظهار کرد: دعا در زندگی ارزش فوق‌العاده‌ای دارد که در مناجات شعبانیه به‌درستی به این مسئله اشاره‌شده و طبق روایت باید در حاجت‌ها دست به دامن خدا شد و به ریسمان الهی چنگ زد.

وی در ادامه گفت: پناهنده شدن به درگاه الهی نه‌تنها باعث ذلیل شدن انسان نمی‌شود بلکه عزتمندی را در پی خواهد داشت درحالی‌که دست به دامن مخلوق شدن، ذلت را به دنبال خواهد داشت.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مؤمنی خاطرنشان کرد: طبق روایت از کلام نورانی امام باقر علیه‌السلام هیچ‌چیزی نزد خداوند بدتر از این نیست که انسان چیزی از خداوند نخواهد و استکبار در دعا داشته باشد.

استاد حوزه علمیه تأکید کرد: ماه مبارک رمضان نزدیک است و باید عاجزانه از خداوند بخواهیم این ویروس منحوس کرونا ریشه‌کن شود تا بتوانیم همانند گذشته تجمعات خوبی را در اماکن مقدسه داشته باشیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha