به گزارش خبرگزاری «حوزه» از تهران، حجت الاسلام والمسلمین رضا رمضانی، شامگاه دوشنبه در مراسم سخنرانی شب بیست و یکم ماه رمضان با بیان اینکه ایمان حقیقی به انسان آرامش میدهد، اظهار کرد: لازمه ایمان عمل صالح است که مطابق با زمان و مکان باشد و دارای جامع شرایط باشد زیرا عمل صالح زمینه رشد انسان را فراهم میکند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با اشاره به اینکه اگر گزینشهای انسان بر خلاف حق باشد گرفتار جهنم خودساخته میشود، افزود: جهنم اخلاق بدتر از جهنم عمل است و انسان بداخلاق در قیامت با زشتترین وجهه محشور میشود.
وی با اشاره به عقیده باطل و اثرات آن، تصریح کرد: انسان به دست خود سه جهنم اعم از جهنم عمل، جهنم فکر و جهنم اخلاق میسازد و شبهای قدر، شبهای درخواست اعمال صالح است.
ایمان و عمل صالح زمینه سعادت انسان را فراهم میکند
حجت الاسلام والمسلمین رمضانی با بیان اینکه ایمان و عمل صالح موجب سعادت انسان میشود، اضافه کرد: عمل صالح با منت، بی اثر میشود و هر عمل خوبی باید با توجه به شرایط انجام شود و به انسان حالت کبر و غرور ندهد لذا بسیاری فکر میکنند عمل صالح انجام میدهند در حالی که این طور نیست.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه عمل صالح باعث بالا رفتن درجه انسان میشود، گفت: کسی عمل صالح انجام میدهد که ایمان داشته باشد و بهشت به واسطه عمل صالح توأم با ایمان به دست میآید.
وی، برترین اعمال را سختترین آن دانست و عنوان کرد: عمل صالحی که دوام داشته باشد مورد تأیید است و شرایط پذیرش عمل صالح نیز تقوا است و انسان باید نسبت به عمل خود آگاهی و اخلاص داشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمین رمضانی با اشاره به اینکه خوش اخلاقی یکی از عوامل پذیرش عمل صالح از انسان است، افزود: موانع پذیرش عمل، شرک، بدخواهی نسبت به دیگران، شک و تردید و اصرار بر معصیت است.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) با تاکید بر اینکه نامههای برجای مانده از امام علی (ع) خطاب به مالک اشتر، درس حکمرانی و مدیریتی است، بیان کرد: اصل «حق محوری» باید در زندگی انسان مورد توجه باشد و هرگز حق را فدای چیزی نکند.
ضرورت توجه به اصل صداقت در سیاست
نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه «اصل صداقت در سیاست» یکی از آموزههای امام علی (ع) است، افزود: مسئولان و کاندیداها باید طبق نظام علوی با مردم صادق باشند.
وی با اشاره به اصل سازش ناپذیری در رابطه با اصول سیاست تصریح کرد: مهمترین اصل، «عدالت خواهی» است که آرزوی همه انبیای الهی بوده و باید مورد توجه مسئولان باشد.
حجت الاسلام والمسلمین رمضانی، مبنای حرکات مسلمان را عدل دانست و اضافه کرد: عدل اجازه ظلم به کسی را نمیدهد و طبق روایات، عدل باید مبنای حرکت فردی، اجتماعی و سیاسی باشد.
وی با اشاره به اینکه عدل به معنای تساوی نیست، افزود: فقر نشأت گرفته از بی عدالتی است و عدل و عدالت در طول تاریخ از مظلومترین واژهها بوده و بسیاری از افراد به واسطه استفاده از این واژه به مردم ظلم کردند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) ادامه داد: بسیاری از کشورهای عربی به سمت عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی میروند که فاجعه آمیزترین جنایت تاریخ است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اگر عدالت در جامعه مستقر شود موجب شکوفایی استعدادها و بهره وری از نعمتها میشود، گفت: بهترین سوژه برای پیوند ملتها، عدل است و اختلافات طبقاتی از طریق گسترش عدل ریشه کن میشود.
انتهای پیام/
نظر شما