چهارشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۴
شکرگزاری در هنگام مصیبت یک آزمون الهی است

حوزه/ سخنران حرم مطهر بانوی کرامت گفت: هر چند سختی‌ها وجود دارد و همه با مشکلات درگیر هستیم اما نباید نسبت به نعمت‌های موجود بی‌توجه باشیم، فتنه‌ها و آزمایش‌ها برای همه است اما مهم سربلند بیرون آمدن از این آزمون‌هاست؛ امام حسین علیه‌السلام با مصیبت های مختلف روبرو شدند اما در نهایت شکرگزار خداوند بودند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام سعیدی آریا شب گذشته در محفل معارفی حرم مطهر بانوی کرامت با اشاره به اینکه فرا رسیدن شب دحوالارض اظهار کرد: برخی از شب‌ها و روزها با عنایت خداوند متعال یک ارزش ویژه پیدا کرده است که دحوالارض یک شبانه روز مهم برای استغفار و آمرزش است.

وی با اشاره به اینکه در روایات مختلف بر روزه‌داری در روز دحوالارض تاکید شده است، عنوان کرد: از جمله اعمالی که در این روز مورد تاکید قرار گرفته غسل و استغفار از گناهان نزد درگاه الهی است.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با تاکید بر اینکه بنده بودن و عبادت آداب خاصی دارد، عنوان کرد: خداوند متعال با استفاده از روایات آداب بندگی را به ما آموزش دادند، روایتی از امام علی علیه‌السلام داریم که تفکر در نعمت‌ها و نشانه‌های الهی را به‌عنوان یکی از آداب مورد تاکید قرار داده‌اند؛ اطراف ما را نعمت‌های الهی فرا گرفته است اما ما باید نسبت به این نعمت‌ها تفکر کنیم.

وی تفکر در نعمت‌های الهی را موجب شکرگزاری دانست و خاطرنشان کرد: هر چند سختی‌ها وجود دارد و همه با مشکلات درگیر هستیم اما نباید نسبت به نعمت‌های موجود بی‌توجه باشیم، فتنه‌ها و آزمایش‌ها برای همه است اما مهم سربلند بیرون آمدن از این آزمون‌هاست؛ امام حسین علیه‌السلام با مصیبت های مختلف روبرو شدند اما در نهایت شکرگزار خداوند بودند.

حجت‌الاسلام سعیدی آریا با تاکید بر اینکه ما باید نسبت به منشأ خوراک و تغذیه خود حساس باشیم، مطرح کرد: منشأ حلال و حرام را باید تشخیص داد و بعد از تشخیص از حرام دوری کرد.

وی یادآور شد: اگر نسبت به مردم تندی کردیم باید منتظر باشیم تا کسی با ما تندی کند؛ فرزندی که با پدر و مادر خود رفتار تندی داشته باشد در دنیا و آخرت عاقبت خوبی نخواهد داشت چراکه این دو واسطه فیض الهی هستند و ما تا آخر عمر باید پایبند به آن‌ها باشیم.

حجت‌الاسلام سعیدی آریا با اشاره به اینکه محبت اهل‌بیت(ع) انسان را به خداوند متعال نزدیک می‌کند، مطرح کرد: قلبی که اهل‌بیت(ع) را در خود جای داده باشد به غیر از ایشان را به خود راه نخواهد داد.

وی یکی از اولویت‌های دینی را تعظیم شعائر دین دانست و گفت: بدون شعائر دینی چیزی از دین باقی نمی‌ماند؛ اگر برای عید غدیر همانند عاشورا و محرم برنامه داشتیم امروز برخی منکر عید غدیر نمی‌شدند، در مورد عید غدیر روایات مختلفی مطرح شده و یکی از اعمال تاکید شده برای این روز، اطعام است.

این کارشناس دینی با تاکید بر اینکه اگر در مسیر اهل‌بیت(ع) گام برداریم به شیوه مطلوب از عمر خود بهره‌ برده‌ایم، عنوان کرد: در روایات داریم که در قلوب مؤمنین حب و محبتی است که هیچگاه سرد نمی‌شود و این حب، همان ارتباط قلبی ما با امام حسین علیه‌السلام است که هرگاه نام ایشان را می‌شنویم ناخودآگاه حالمان متحول می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha