حجت الاسلام سیدموسی محمودی، مدیر مدرسه سفیران هدایت بیجار، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در کردستان به تاثیر و جایگاه حوزه های علمیه در جامعه اشاره کرد و اظهارداشت: اهمیت و جایگاه حوزه های علمیه در این برهه خاص زمانی بسیار تاثیرگذار است تا حدی که احساس می شود نبود این مراکز دینی باعث ایجاد و ناهنجاری هایی ایمانی و عقیدتی در جامعه می شود.
مدیر مدرسه سفیران هدایت بیجار با تاکید بر حضور و تعامل حوزه و جامعه، گفت: بین جامعه و حوزه علمیه یک رابطه متقابل و فعالانه وجود دارد به گونه ای که این دو با هم مفهوم و متحوا پیدا می کنند و باید این دو را لازم و ملزوم همدیگر بدانیم که این امر وظیفه شما حوزویان را بیشتر از پیش خواهد کرد.
این استاد حوزه علمیه افزود: باید بخش اعظمی از فعالیت حوزه های علمیه، فعالیت هایی با محوریت جامعه اسلامی و مردم باشد، زیرا در این روزها اعتقادات دینی و ایمانی مسلمین به شدت زیر بمباران تبلیغات رسانه های اسلام ستیز است.
مدیر مدرسه سفیران هدایت بیجار تاکید کرد: کسی که به عنوان طلبه پای در حوزه علمیه می گذارد در چندین موضوع متعهد است، یکی نسبت به دین، دیگری نسبت به انقلاب و یکی هم نسبت به جامعه و مردم دارای مسئولیت است، لذا چه بهتر که طلبه و روحانی این مسئولیت ها را به خوبی بشناسند.
حجت الاسلام محمودی افزود: روحانیون و طلاب باید در بحث معنویات اجازه ندهند که خلای در جامعه ما پدیدار شود؛ بنابراین با وجود این همه هجمه تبلیغاتی که از طریق فضای مجازی و شبکه های ماهواره ای علیه جوامع اسلامی صورت می گیرد، روحانیون به عنوان سربازان دین و اسلام نقش کلیدی و حساسی را برعهده دارند.
مدیر مدرسه سفیران هدایت بیجار در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: در این مدت دو سال به عینه همه خسارت های کرونا را بر بخش های مختلف جامعه تجربه کرده ایم، بنابراین امیدواریم که با رعایت کامل و درست پروتکل های بهداشتی زمینه بازگشایی مراکز آموزشی به ویژه حوزه های علمیه در کشور به ویژه استان کرمانشاه مهیا شود.