سه‌شنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۲
کتاب ها همچون گذشته جایگاهی برای مطالعه ندارند؛ نشاط را به کتابخوانی برگردانیم

حوزه/نویسنده معاصر کشورمان گفت: هرچند الان برخی نویسندگان در فضای ناراحت کننده‌ای به سر می‌برند و کتاب‌ها دیگر آن جایگاه مطالعه را ندارد اما ما در کانون همیشه به "امید" اعتقاد داریم.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری حوزه، افشین علا شاعر و نویسنده، عضو هیئت‌مدیره کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در نشست "آن خاطرات شیرین" که هم‌زمان با روز ملی ادبیات کودک و نوجوان به‌صورت برخط در کانون پرورش فکری استان قم برگزار شد، اظهارداشت: هرچند الان برخی نویسندگان در فضای ناراحت کننده‌ای به سر می‌برند و کتاب‌ها دیگر آن جایگاه مطالعه را ندارد اما ما در کانون همیشه به "امید" اعتقاد داریم و باید دوباره اهالی فرهنگ و هنر در کنار هم قرار بگیرند و فضای بانشاط را مثل گذشته احیا کنند.

این شاعر و نویسنده اضافه کرد: علت کمرنگ شدن مطالعه کتاب توسط بچه‌ها به دلیل فضای مجازی و نقش والدین آن‌ها است. که آشنایی با فضای کتاب را فراهم نمی‌کنند. درگذشته ما با لالایی‌ها و قصه‌ها می‌خوابیدیم و فضای ذهن و شنیداری ما با ادبیات مأنوس بود.

عضو هیئت‌مدیره کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بیان کرد: شعر امری جوششی و همچنین کوششی است. برای سرودن شعرخوب باید تلاش کرد نباید غافل شد و منتظر الهام ماند. از سروده‌های اعضا مشخص است که کاملاً با شعر معاصر آشنا هستند. باید شعرهای کلاسیک را خواند.

وی حرکت استان قم را درباره افتتاحیه مرکز تخصصی متون کهن ستودند و گفت: مردم ایران باید قدر این متون کهن را بدانند و در حالی کشورهای غربی جایگاه شعرهای حافظ و خیام و... را بیشتر از ما می‌دانند باید شیوه‌ای جذاب را در معرفی این متون کهن به کارگرفت تا استقبال مردم برای شرکت در کلاس‌ها بیشتر شود تا با این گنجینه و هویت ملی خود آشنا شوند.

علا پس از شنیدن سرودهٔ خود "یادش به خیر کانون آن آشنای دیرین، آن روزهای پربار، آن خاطرات شیرین" که توسط کانون پرورش فکری قم تولیدشده بود اظهار خوشحالی کرد و از ایام پربار و شیرین و فعالیت‌های ادبی فرهنگی و نقش مهم کانون در روحیهٔ بچه‌ها و لذت بردن از لحظات زندگی گفت.

وی در ادامه شعر دو نفر از اعضای انجمن شاعران نوجوان طرح «همین نزدیکی»،   زهرا ساجدی عضو مرکز ۷ و سید محمد رحیمیان عضو مرکز ۹ مورد نقد و بررسی قرارداد.

انتهای پیام   ۳۱۳/۱۷

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha