مجید آذربارگون، طی گزارشی از فعالیتهای «گروه جهادی شهید خورند» حوزه مقاومت بسیج شهید بهشتی جاورده، به خبرنگار خبرگزاری حوزه گفت: عمده فعالیتهای این گروه جهادی در روستاهای منطقه جاورده بخش چاروسا در حوزه، عمرانی، فرهنگی ، آموزشی و پزشکی بود.
فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید بهشتی جاورده بیان کرد: بسیجیان امروز در سنگر جهاد، بیل و کلنگ دست گرفته اند تا مشکلی هر چند کوچک از مردم روستاها را حل کنند و در فرصت اندک، کاری در خور صاحبان اصلی انقلاب انجام داده باشند.
آذربارگون اظهار کرد: در اردوی جهادگران بسیجی حوزه مقاومت بسیج شهید بهشتی جاورده که به مدت ۷ روز برگزار شد، ۷۰ بسیجی در قالب ۳ گروه حضور داشتند و خدمات متنوعی را به صورت رایگان به مردم روستا های دشت آزادی، جاورده و بلویری ارائه دادند.
وی با اشاره به زمینه فعالیت اردوها خاطرنشان کرد: این عرصهها شامل فعالیتهای عمرانی، آموزشهای فرهنگی، برنامههای آموزشی پزشکی، قرآنی و احکام و… بود.
فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید بهشتی جاورده افزود: در بحث عمرانی خانواده های نیازمند روستاها شناسایی شد و به کمک و همت جهادگران بسیجی، سازماندهی گلزار شهدای روستای دشت آزادی، پی ریزی کف و ستون و همچنین شیب بندی ساختمان ها انجام گرفت.
وی گفت: در این اردو ۷ روزه جهادگران بسیجی با کمک مرکز جامعه پزشکی جاورده تزریق واکسن کرونا از نوع برکت و همچنین توزیع ماسک رایگان را به خانواده های نیازمند انجام دادند.
آذربارگون با اشاره به فعالیتهای فرهنگی انجام شده گفت: در این ۷ روز فعالیت هایی از جمله برگزاری مسابقات ورزشی، برگزاری نماز جماعت، غبار روبی گلزار شهدا و قرائت زیارت عاشورا … انجام گرفت.
فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید بهشتی جاورده با بیان اینکه اردوهای جهادی بستر خوبی برای مبارزه با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن است، گفت: در حال حاضر ما سلاح خوبی برای مقابله با جنگ نرم دشمن داریم که باید آن را تجهیز کرده و جوانان را آگاه کنیم.
وی گفت: هدف از برگزاری اردو جهادی کمک به وضعیت عمرانی مناطق محروم، پر کردن اوقات فراغت بسیجیان و دانش آموزان ، کمک به دولت در امر سازندگی ، ترویج فرهنگ کار و تلاش و کسب تجربه و مدیریت برای دانش آموزان می باشد.
آذربارگون ادامه داد: علاوه بر این اردو جهادی ۷ روزه از ابتدای سال ۱۴۰۰ پنج اردو جهادی ۱ روزه انجام گرفته و تا پایان سال برحسب نیاز مردم منطقه اردو های جهادی خود را ادامه خواهیم داد. که به طور قطع برگزاری اردوهای جهادی در مناطق دورافتاده و محروم علاوه بر مزیتهای فراوانی که به همراه دارد بهترین بستر برای تربیت مدیران انقلابی برای جامعه است.