به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت الاسلام عسگری، موسس مدرسه علمیه حضرت حکیمه سپاهانشهر، در جلسه اساتید این مدرسه با اشاره به آیاتی از قرآن، به اهمیت علم و علم آموزی اشاره کرد و گفت: انسان در شرایط سختی باید از صبر کمک بگیرد، زیرا بلاها و سختی ها امتحان انسان ها جهت رشد و نمو است.
در ادامه این جلسه منیژه کاشانی، مدیر مدرسه علمیه حضرت حکیمه سپاهانشهر، در اهمیت تعلیم و مقام اساتید به حدیثی از پیامبر گرامی اسلام(ص) که فرمود: روز قیامت مرّکب علماء و خون شهیدان با هم مقایسه می شوند و مرّکب علماء بر خون شهیدان میچربد. (الدُّر المنثور۴۲۳/۳) اشاره کرد و گفت: باید طلبه ای تربیت کنیم که تولیدکننده علم باشد نه توزیع کننده و مصرف کننده علم.
مدیر مدرسه علمیه حضرت حکیمه سپاهانشهر تصریح کرد: برنامه و افق حوزه از مدیر، استاد و کارکنان باید پرورش طلبه کارآمد، مطالبهگر و کنشگر در جامعه باشد، لذا لازم است شیوه ای را برای تدریس داشته باشیم که نوین و تاثیرگذار باشد و با احیای برخی از سبک های تدریس گذشته، کلاس درس را پویا و با نشاط کنیم.
وی با تاکید بر اینکه اساتید برای رسیدن طلاب به علم حقیقی تلاش کنند، گفت: اساتید زمینهای فراهم کنند تا طلاب به علم حقیقی دست یابند. دستیابی به علم حقیقی نیازمند اخلاص است، چنانچه امام صادق علیه السلام فرمود: علم نوری است که خداوند در قلب آنکه بخواهد هدایت کند قرار میدهد و طلب این نور از خداوند با اخلاص در عمل به کار بستن اخلاص میسر است.
انتهای پیام